![]() |
|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 977978979980981 1024> |
Автор | |||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
да ама има и нешо прилепско во мене. од кај мама сум прилепчанец. а мојт за мене |
|||
![]() |
|||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
||
aha znaci ot Prilep si ![]() e dek si otade eve samo za tebe ![]() ![]() |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|||
![]() |
|||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
||
од прилеп сум по мама а по тато од охрид разбираш? ![]() |
|||
![]() |
|||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
||
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
убо ма немат проблемт
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() не се велит се шалам тук се зезам Изменето од vlad0 - 22.Ноември.2009 во 20:02 |
|||
![]() |
|||
||
Znam milo, ama mamamd mnogu me karase poradi izgovorot i Zlatnikon edno vreme i se trudam da se popravam
![]() "Demek govorete makedonski" ![]() Изменето од Sunny - 22.Ноември.2009 во 20:32 |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
оооооооооо....полу-прилепчани
![]() Ај, Влатче , мавни една љута, бато Фолки части, дадовне збор за аудиот. Од понеделник здравке-боже , електрична гитара + фичо
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
фала за ракичето и создравје да се вози и користи
|
|||
![]() |
|||
||
ам мило ни не зборуваме турски. овде си матиме на македонски, а иначе и мене ми се има десено само не овде на други форуми ![]() |
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
дај едно цигаре ако имаш!!!
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
![]() ![]() Изменето од Marko Polo 1 - 22.Ноември.2009 во 20:57 |
|||
![]() |
|||
||
побарав цигаре да се смирам малку или нешо друго.
дајте бар апче за смирување |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 977978979980981 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |