![]() |
|
СТИХОВИ КОИ ВЕ ДОПРЕЛЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 67> |
Автор | |
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Следниот пат ........
Тенок е ѕидот на кој се потрпевме. Тебе те погодува в чело. Низ тебе пука
поглед во далечина. Ослободуваш една по една мисла. Полни сме дупки. Нашите дупки се полни надеж, нивна надеж, а ние сме нивни херои, Човеку, пак сме искористени. Дали тебе тоа ти е јасно? Ситните очи распоредени во стрелечки вод гледаат право низ нас. Салутираат. Предоцна, дознаваме дека и за пораз, треба храброст. |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Кој би помислил,
дека такви муфлосани мисли можат да постојат во една толку убава и млада глава како мојава. И зошто тие испливуваат повторно и повторно, само кога те гледам тебе САМО КОГА ТЕ ГЛЕДАМ ТЕБЕ!!!! |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Hm D
Kad nas vjetar razvije Hm D Cuvaj svoje poljupce. Em D F# Hm A Kad nas vjetar razvije,cuvaj svoje poljupce |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
А јас не сум сама. Јас сум двајца. Онаа која молчи и онаа која го слуша моето молчење. И пак не сум сама. Јас сум таа што е распната, и таа што ги кова шајките. |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
C Am
nije htjela, nije htjela F G moje pjesme, moju ljubav, moja djela. C Em7 Am Nije htjela ruke moje, Dm G za moju ljubav nije dala srce svoje. C nije htjela...... |
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
|
![]() |
|
shishaa do kjelavo
malo momce da se gleda ne smee da se pomrdne ne smee da se pomrdne na zeleznoto stolce vekje zapocna shishaa do kjelavo malo momce gleda kako kosa pagja na ramenici a nekoj se nasmeal a toa prozvuci kako parce meso da plesne o zid sisaa do kjelavo malo momce vekje toa mu zapocna Изменето од anakin - 17.Ноември.2009 во 22:29 |
|
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() |
|
Mozes biti besan kako pas na stvari kako su se desile,
mozes da psujes, da prokljines sudbinu, Ali kad dodje kraj..................moras da pustih |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Љубовта никогаш не престанува...
а другото ако се пророштва ќе престанат ако се јазици ќе замолкнат ако се знаења ќе исчезнат. Оти по нешто знаеме
и по нешто пророкуваме, А кога ќе дојде совршеното
ќе исчезне делумното.......!!! |
|
|
|
![]() |
|
You can't start a fire, you can't start a fire without a spark |
|
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
Полноќно сонце
Ако има повеќе вечности, сите тие за тебе е неможно да се направи
распетие. Ако некој некогаш успее да го опише твојот крстоносен пат, ќе направи опис на круг и пак ќе згреши. Каква дури тоа ќе биде срамота за човечкиот род! Тешко ми е со нејзе да го одржам чекорот. Таа тоа не го знае и затоа ми дава можност да останам кај што сум. Останувам поради нејзе. Цветам како рунолист и не ми е гајле под кое Сонце полноќта ме грее. |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 67> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |