|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика | страница <1 967968969970971 1024> |
Автор | ||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
опа колкав бакшиш ми остадечудно, ама ипак фала |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кафе...
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uste edno
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
опа колкав бакшиш ми остадечудно, ама ипак фала [/QUOTE] Е колкав е 70 денари.Ово пари су?Ово наши паре су 2,5 €.Ништо паре.
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
побара некој кафе? |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мерси
|
||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nothing повели и друг пат
|
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ме мрзи да си сварам едно
|
||
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако де ете јас ти сварив |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па Владо ви части.Работата ти е готова.Само си избери чашка.
|
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ах бе емил ти шо си редно е и ти да почастиш нешто не само јас да частам
|
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ем убо, ем благо...мераци
|
||
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Владо ,денес ти си домакин и ти частиш.Jас неможам да ти се мешам..
|
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај ти сеа почасти по едно ликерче |
||
Внеси реплика | страница <1 967968969970971 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |