|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика | страница <1 947948949950951 1024> |
Автор | ||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se izvinuvam, lapsus bese |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
може да се придружам?
|
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Poveli, iako virtuelna i ova e kafana, neli
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТАКА Е |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а што пијат момци Македонци
ајде јас ќе послужам ...додека не сум задремала |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за мене можи ликерче од најубото и најскапото
|
||
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zamene turi od ova... posle i pivo moze. Изменето од Marko Polo 1 - 20.Ноември.2009 во 20:29 |
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хахахаахахаа и ај кај е ликерот? КЕЛНЕРРРРРРРРРРРРРР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Владо,јесда сум мома македонка...ама за пијачкиве нешо ко плавуша ти доаѓам...најубаво и најскапо.... |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нешо услугави ни потпаднала. јас реков ликер таа ми носит виски, а убо реков „ЛИКЕР ОД НАЈУБАЈОТ И НАЈСКАПИОТ„ ама ај и ова можит нека ми е наздравје и ангелина еве еден поклон од мене до тебе да не се лутиш Изменето од vlad0 - 20.Ноември.2009 во 20:41 |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
овие за почеток...го пратив детето да донесе уште дваесетина Владо бе...на келнер ли ти личам јас само сакав да ве послужам додека стигнат вработените...да не чмаете така на суво |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
келнер .......... една љута ........... во чоканче ........
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ах бе Владе...реков за пијачки сум тапа...освен пиво и водка тешко распознавам други пијалаци...кажи конкретно што сакаш со „име и презиме“ да го најдам по полиците
да побараше чоколадо одма ќе ти најдев само спомни вкус...вака... |
||
|
||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не ама ко се понуди да не послужиш напрај го то убо. и уш една работа нели ти пуштив
|
||
Внеси реплика | страница <1 947948949950951 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |