|
Најзабавен мк-форум е: |
Внеси реплика | страница <1 34567 29> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овде е топло и убаво, многу фамилијарно, тројца од моето семејство пишуваме тука, тоа кажува многу, нели?
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
idividi понекогаш е забавен ама повекето време си е брз и не го чекам многу
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИДИВИДИ дефинитивно
луѓето ми се пријатни...
инаку такоџе интересен за мене е и www.koli.com.mk форумот....
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најнормално, јас си кажвам за мене како е ти за тебе и тоа е тоа. Сакав да ти кажам само дека неќев никој да навредам, и дека само кажувам како стојат работите. |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако почниме да зборуваме за реална слика, за квалитетот на форумите, за тоа каде има поквалитетни дискусии, на какви теми се дискутира и сл. темава ќе замине во непосакуван правец, така да џабе да не продолжуваме. Ниту јас ќе бидам побогат, ниту на комшијата ќе му фалат офците. Кој сватил, сватил...кој не, пак арно.
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро де и јас сум на кајгана сега и пишам и таму и тука, тука сум сега поактивен. Јас кажвам реална слика како е на македонскиот сајбер простор. Кајгана го достигна врвот во 2007/2008 , сега тера некој континуитет ама не е тоа што беше тогаш. И за овде имам кажано одамна дека не е тоа што беше на почетоко кога се зачленив 2005/2006 мислам најмногу забава имаше. Сега гледам дека и тука се враќа по полека , не е толку замрен како што беше на некој периоди. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Регистрирана сум и на Кајгана...Но не ми се свиѓа таму...
Релативно нова сум тука, али овдека е многу подобро... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секако, јас никаде не именував конкретен форум, нели? А тоа што некој си се препознал па си ја има мувата на капата...негов проблем. Значи дека сум го/ја погодила работата во срж.
И да, зошто ми се допаѓа идивиди форумот: поради тоа што сметам дека е најкултурен, (можеби не најмасовен но со пософтицирани и поквалитетни дискутанти), модераторите се вредни и не седат како кукли туку реагираат на сите недоличности и отстапки од нормалниот тек на дискусијата, темите се повеќе од интересни , владее некоја топлина и атмосфера што ја нема на други места. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Морам да ве прекинам тука со дискусиите и да ви укажам дека темата е Најзабавен мк-форум е... а не Најлош форум е...
Секој од нас одбира на кој форум ке учествува, секој од нас има право да се лути кога е баниран, секој модератор и администратор на секој форум има право да го заштити форумот од самоволија. Праксата на Идивиди е, колку се може да се почитува другите македонски форуми и да не се дозволи отворање теми за атак врз другите, како и коментари со кои ке се наруши угледот на другите форуми, упатување навреди кон модератори и администратори од други (а за нашиов ич збор не правиме) мак. форуми.Како ќе постапуваат другите е нивно, тука е така и ќе се обидеме да остане така. Ние можеме да отвориме тема на која ке ги искажеме мислењата (ако веке нема таква тема) за тоа што не ни се допаѓа или зошто не ни се допаѓа нешто кај некој македонски форум во која ке се дадат конструктивни забелешки па сите ние администратори и модератори би ги прифатиле/или не и кои би придонеле за подобрување на општата состојба на форумите како места за разменување мислења, забава. Затоа ве молам, прекинете со атак и дискутирајте на темата. Постовите со навреди кон други форуми ке бидат сокриени или префрлени во тема со забелешки за мк. форуми ако има таква или ако се отвори. |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема врска со он нет ниту е хостиран на он нет, ама си добија популарност на тој форум и тоа е сега што сакаат ќе прават. додека не се запусти, а последно време се надолу оди. |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IDIVIDI
|
|
|
|
-Niki-
Нов член Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
море не само што е мешавина, тамо што има еден ник Acid и тој им е главен но да знаеш колку е дрзок, арогантен и егоистичен. Ако некој каже нешро (било што) но на него не му се свиѓа одма ке тресне некоја зелена и + на тоа ако му вратиш одма следува бан или закана за бан која вика "Ке те преместиме на иди види" Е ова нели е навреда. + ако некој има на тој форум да пази, да не збори ништо против ОнНет односно Оне, не знам но ако се спомне нешто против нив одма побеснува. Дали има бесплатен хостинг за неговиот сајт од Оннет или што е не знам.
Изменето од -Niki- - 19.Ноември.2009 во 17:27 |
|
Ja поддржувам кампањата АБОРТУСОТ Е УБИСТВО и така треба да се третира. Вистинските жени не абортираат
www.abortionNO.org |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Идивиди се е подредено и знаш кое каде да го барааш ,а во Каjгана е мешавина.
|
|
-Niki-
Нов член Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Верно е! Што на пример немат ништо општо? Изменето од -Niki- - 19.Ноември.2009 во 17:10 |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |