|
Дали мажите знаат да сакаат ? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 29> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а зошто мажите да не знаат да сакаат
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, сакаат на машки начин(ние жените тешко тоа ни поаѓа да го разбереме), сакаат селективно и тоа што сакаат да го сакаат што ним лично им се допаѓа.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па и они се луѓе...така да мислам дека можат да сакаат...Единствено, чудно ја покажуваат таа љубов, а во некои ситуации и не ја ни покажуваат, бидејќи "го срамат" машкиот род
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam fazla od kolku sto mozat da zamislat, no stalno toa go iskazuvam vo pogresen moment Ne deka ne e maski da go pokazime toa, tuku malce ne gledaat "kockesto" devojkite vo tie momenti, a nie sme daleku po sramezlivi od kolku sto izgledame
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas znam da SAKAM i sum SAKAL mnogu devojka:)
|
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dokaz povekjedeka znaat ovekje da sakat. http://www.youtube.com/watch?v=7ZdPb0HTnUg&feature=related Изменето од orlov - 20.Ноември.2009 во 19:12 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Дали мажите знаат да сакаат ?
Ma kakvi, operirani sme od takvi nepotrebni raboti... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако jac cyм кpитеpиот за маж коj сака ДА
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dokolku toj moze da vidi svetlina vo nea vo koja moze da go prepoznae deteto vo sebe togas toj bi se zaljubil vo nea onolku kolku sto se pocituva sebesi.
|
|
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka mazite se sposobni da sakaat samo ednas vo zivotot,se ostanato e samo sporeduvanje i mectaenje deka ke ja najdat vtorata ljubov vo svojot zivot.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се надевам.
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Istrazuvanje na eden amerikanski institut bazirano na telefonski razgovori vika vaka....NAJ UPOTREBUVAN ZBOR VO RAZGOVORITE E...JAS!!!
Sto znaci deka sme zaboravile kako e da se saka,i koi se osnovnite postulati na ljubovta(vazi za dvata pola)... Изменето од Joshua_Tree - 22.Ноември.2009 во 20:38 |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama izvor si nashol za sporedba ....amerikanski institut koj vrshel telefonski istrazuvanja.
Daj mi ti primer kako kaj nas funkcioniraat rabotite i patem da te potsetam ova e Balkan,no toa neznachi deka balkancite neznaat da sakaat,naprotiv....mozebi samo malku emotivno zatvoreni ,poteshko ili poskrzavo si gi pokazuvaat chuvstvata. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |