|
ПЕНЗИИ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ НА ОНА, БОРЦИ НА РМ |
Внеси реплика | страница <1 21222324> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Друже............. Ако изопште во се ова имам некоја утеха и верба е тоа што ШАРЛОТА е со мене и со неа ќе го победам ШАРЛО......... |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Zorge
Група Регистриран: 05.Мај.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A Buckovski, Brane, Ljubco, Fazli i Ali kolkava penzija ke zemat?
|
||
,,РАБОТАМ СПОРЕД ЛОГОРИТАМСКА ТАБЛИЦА,,
|
||
mornar
Група Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Борците на УЧК си земаат парички.
|
||
,,ALEA JAHTA EST,,
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Марш на толеранцијата во Скопјe,
На пет минути до 12, невладини организации од Македонија се собраа во центарот на Скопје повикувајќи на толеранција. Ова беше првиот „Марш на толеранцијата“ на кој невладиниот сектор ја повика Владата побрзо да го донесе законот за заштита од дискриминација. А, борците од војната 2001 година се повеќе од дискриминирани.............затоа погледајте и коментирајте...... http://www.bbc.co.uk/macedonian/news/story/2009/11/091116_tolerance_macedonia.shtml |
||
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Борците очигледно ја одбраа погрешната стратегија, мислејќи дека Владава ќе се засекира и ќе им излезе во пресрет на проблемите. Деновиве во Битолскиот Суд ќе почне и постапката против семејствата на загинатите во масакрот во с. Вејце....додека извршителите на масакрот удобно си чекаат на остварување на своите права и обврски ( во согласност со постоечките закони).....
Очигледно на оваа Влада и треба нешто пожешко...за да ја сфати сериозноста на ситуацијата....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Судот работи по директива. Значи од ПРОЦЕСОТ не очекувајте завршница- разрешница. Но, што е нај интересно од денот на мајската тајна вечера на грујо со али, УЧК-ите земаат не пензии него месечна трауматолошка инвалиднина. И нормално штом не е пензија или воена инвалиднина бидејки тие немаат во македонија воени инвалиди.........нема закон ни за Борците на РМ кои самата РМ соглано законските одреби ги повика да ја бранат. Е, ај сега нека не ти пукне к**** од мука........си играт со борците као сакаат. Изменето од Анастеа - 17.Ноември.2009 во 23:45 |
||
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си играат....оти не им дошло јајцето на г....
Ама ако некогаш се појаво повторно потреба за собирање....незнам дали ќе биде исто....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи, сега им е шансата на
|
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Onaka gldano mozjebi DA. No, realno i analitichki??! Neznam ama teshko deka mozje toa da go storat bez da si napravime muabet so jazikot na barutot...........Znachi, se zavisi od 7-mi Dekemvri......... PA i ne e daleku. Aj da se strpime nie bar koi ete ne sme vo politikata. |
||
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Безбедносните мисии пуштија корења во Македонија,наводно под друг изговор но сепак се тука во својство на редари, како би го контролирале спроведувањето на тајниот договор Ахмети Груевски за пензиите на терористите на ОНА-УЧК.А уз пат и си ја шират зоната на дејствување во светот погледајте (меѓу редови е и погоре кажаното) http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=111891010305&id=9&setIzdanie=21840 |
||
|
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Орлов, се е во ред оваа твоја посветеност, само да не се крие уште една политичка позадина зад сите овие постови??!!
Обично кај нас зад сите “галамења“ сојат одредени политички структури кој не бираат средства за својата цел!!! |
||
Homo homini lupus est...
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaesh li koja e mojata pozadina? Kje bidam iskren i kje ti kazjam: ,,ednakov status na borcite od vojnata 2001 so Statusot na borcite od vojnata 1941,,. i pod nikoj uslov stavanje vo ist kosh so teroristite.........nezavisno shto nekoj se drzna i im ovozmozji da sedat vo parlament i vlada. Lichno imam podneseno predlog za izmena i dopolnuvanje na zakonot na SBM. ......ete toa e moeto vistinsko lice i pozadina. |
||
|
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=090KNAm1LQ0 Кажи му го тоа на БРАТОТ... |
||
Homo homini lupus est...
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и официјално денес во собрание поднесен предлог закон за “борците“ од ОНА: За цивилните жртви, инвалидите и семејствата на паднатите борци, тие ќе
бараат вработување, решавање на станбеното прашање, паричен надоместок,
семејна пензија и здравствено осигурување, како и посебни права во
образованието.
Дали овие луди политичари ќе дозволат терористите кои пукаа и го нападнаа суверенитетот на државата да се обезбедат доживотно на нејзина сметка и грб, додека од друга страна илјадници нејзини чесни граѓани, меѓу нив и оние кои ја бранеа државата токму од ваквите да немаат ниту за леб, а не пак решени станбени прашања и семејни пензии?!!! |
||
Внеси реплика | страница <1 21222324> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |