|
Имам ситуација - дај твоја опција! |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | |
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O...... resi ja slednava situacija
S...... Студена и дождлива ноќ во Скопје. Вие со својот автомобил се возете по булеварот Партизанска. Кај Симпо на автобуската постојка здогледувате тројца луѓе како чекаат автобус: 1. Другар кој еднаш ви го има спасено животот. 2. Стара баба која изгледа дека во секое време ќе умре. 3. Девојка/Момче за кое што сонувавте цел живот. Што ќе направете односно кој ќе го превезете до дома со вашиот автомобил, знаејќи дека во него има место само за еден? |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
О- Ќе му ја дадам колата на другарот да ја однесе бабата во болница а јас со момчето ќе си се шетам по дождот
С-Си биле биле биле биле и отишле на гости кај биле колку билиња биле? |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
opcija.............bile nekolku bilinja kade otishle bile bile bile
situacija.........dali da go frlam sega gjubreto navecher?? ili nasabajle idejki kon rabota |
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
О-насабајле одејќи на работа
С-да гледам и тв и на компјутер да бидам или само на компјутер? |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
О- гледаj само тв...можеш да си спориш...нема коj да ти одговори.
С- да останам без зборови или како и секогаш ...да имам ...независно од ситуациjата...дакле...да премолчам или да дадам задоволство? Изменето од pagane - 15.Ноември.2009 во 22:08 |
|
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O....... dadi zadovolstvo
S....... da odam do banka i da platam ili utre da odam |
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
o....shto mozhesh denes....ne ostavaj za utre ...moja parola...
s....da odam na sluzben ruchek ili ne |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
о....оди оди
с....Чекаш автобус кај Соборна за Ѓорче, доаѓа празен, влегуваш, кај седнуваш? Блиску до возачот, во средина или на крај? |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O....... Blisku do soferot
S....... ORIFLAME ili AVON |
|
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oriflame...
na ruchek da odam ili na zabava ??? |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na rucek..
da se sekiram uste ili da zaboravam veke??
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa normalno da zaboravish....
ejj ke spojam dve vo edno.... ne samo na ruchek...tuku em ruchek em zabava.... ajjjj chao otidnav.... upssss ne napishav sledno... dali da se sankam ili lizgam?? mislam po snegov Изменето од bijonse1 - 08.Март.2010 во 12:54 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
опција ..........
НАПИШИ така да можеме ДА ТЕ РАЗБЕРЕМЕ Изменето од МАРШАЛ - 08.Март.2010 во 13:00 |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro......... ajj me vrati nazad
imam situacija nadvor poradi snegot.. ...da se sankam ili lizgam ??? daj opcija.... |
|
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |