IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Шекеринска си оди, се бара наследник!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Шекеринска си оди, се бара наследник!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
Автор
Порака
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2008 во 00:07
Abe, Branko se beshe dogovoril da ja rasturi SDSM i se ke se vratel nazad. aj ne sonuvajte ...
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2008 во 02:26
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

e bash mi e zhal shto si odi shekerinska,,, ,,,ke ni beshe prva zhena premier,,,no,,,

Pa eve ako ti se po kejf zeni na visoki funkcii, VMRO neoficijalno najavi deka ke kandidirat zena za predsedatel.
Taka nisto cudno zena predsedatelka da imame.

A za Sekerka pomalce mi e i zal, na neja se isturi nesposobnosta na cela partija a i nemoznosta od nejzina strana da napravi reformi vo partijata.
Kaj ona devojka so fustan ke se spravi so tolku volci, ja izedoja od vnatre.
Osobeno onoj klosarot Igor Ivanovski.

На овој мислиш?

голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2008 во 10:49
За наследник на Пиперинска го предлагам nenno.
Тој на наредните парламентарни избори ќе освои 65 пратеника. Без шестицата, се разбира.

Кој и да дојде на местото на Рада, тешко дека нешто ќе направи. Партијата е во кома. Ќе преживее, но ќе остане тежок инвалид. Повеќе не ја спасува ни Црвенковски, бидејќи боледува од тешка, неизлечива болест (лажитис преваритис).
А народот почна да се плаши од таа болест...
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2008 во 10:58
Originally posted by Паланчански Паланчански напиша:

За наследник на Пиперинска го предлагам nenno.
Тој на наредните парламентарни избори ќе освои 65 пратеника. Без шестицата, се разбира.

Кој и да дојде на местото на Рада, тешко дека нешто ќе направи. Партијата е во кома. Ќе преживее, но ќе остане тежок инвалид. Повеќе не ја спасува ни Црвенковски, бидејќи боледува од тешка, неизлечива болест (лажитис преваритис).
А народот почна да се плаши од таа болест...

Ne e samo do niv i mokta i nadezta na lugeto vo Grujo dopolnitelno gi unistuva...dodeka ne se razocaraat lugeto od Grujo taka ke im bide...za sega grujo e premnogu moken!!!!!mislam lugeto mnogu veruvaat sto ne znaci deka nema da razocara!!Fakt da iskocat na izbori za predsedatel (iako nema godini na starost )Grujo i branko  ima grujo da go pokosi
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2008 во 11:13
Во моментов Грујо има сила како со булдожер да помине преку СДС.
Се согласувам со тебе дека во секој момент може да разочара, но се надевам дека нема да биде така.

Изменето од Паланчански - 12.Јуни.2008 во 11:14
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2008 во 11:39
Originally posted by Паланчански Паланчански напиша:

Во моментов Грујо има сила како со булдожер да помине преку СДС.
Се согласувам со тебе дека во секој момент може да разочара, но се надевам дека нема да биде така.

Надежта последна си умира..
голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2009 во 15:47
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Шеќеринска се повлекува од функцијата во СДСМ
Макфакс      Коментари (0)   
03.06.2008 17:50
Радмила Шеќеринска

Лидерката на СДСМ Радмила Шеќеринска денеска најави дека се повлекува од лидерската позиција во партијата.

Причината за ваквата одлука која според Шеќеринска е дефинитивна, е „принципот за одговорност по изборниот пораз“.

Оставката Шеќеринска формално ќе ја поднесе по целосно заокружување на изборната процедура.

Актуелната лидерка на СДСМ беше избрана во ноември 2006-та, откако на конгрес му беше изгласана недоверба на тогашниот претседател на партијата Владо Бучковски.

Kako i sto se ocekuvase Sekerka si dade neotpovikliva ostavka.
Prasanje e samo koj ke dojde na nejzino mesto, kandidati nema mnogu.
Igor Ivanovski sam se nametnuvase, samo so neznam, toj za predsedatel na SDSM???????
Ako Sekerka si odi za toj da dojde podobro neka ostane..

Normalno deka kje si odi...........si gi zema parite- narodni koi dogovorno nejze i pripagjaa o d Florida od kaj drugarmi Dragan Pacinov i normalno deka kje si odi..................
I jas taka bi igral.................
Pa ne se Bane i ostanatie od ednoookiot..................

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
posveten Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2009
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај posveten Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2009 во 13:32
Dali zenava e uste socijal demokrat, ili pas se frustrira od Natasa Savova, pa ne moze veke da bide prva socijaldemokratska dama i odednas stanuva prava intelektualka. Ako ne sakas da bides del od SDSM vrati go mandat, bidejki te glasaa clenovi na SDSM za da bides del od Parlamentot i da zemas sekoj mesec po 100000 denari plata.
Кон врв
Момче Македонче Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2009
Локација: Macedonia
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2009 во 17:54
Наташа Савова е швалерката од Б.Ц?
Зашто не глеам да е многу експонирана во јавноста, со добри идеи, мисли, говори... за да биде прва дама во СДС
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2009 во 18:15
Мило ми е што си оди шекеринска,а за наследник ја предлагам модераторката на политика Анестеа,таа ке ја обнови пратијата на БЦ.
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2009 во 18:21
смеењеМилег човечееее закон сиаплаузголемо%20гушкање
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2009 во 03:08
Originally posted by mileg mileg напиша:

Мило ми е што си оди шекеринска,а за наследник ја предлагам модераторката на политика Анестеа,таа ке ја обнови пратијата на БЦ.

изненадувањеизненадувањеизненадување

Господине Милег, мислам... со ова се надмина себесиголема%20насмевка
А и моите можности и амбиции газење%20од%20смеење

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.