![]() |
|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 906907908909910 1024> |
Автор | ||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
е во Прилеп има сонце...срамежливко,но го има...јас отидов...а ти и фолксваген немој да ја претерате со кафепиење ![]() поздрав ![]() ![]() ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|
Секако дека може...јас не ги ценам луѓето по политичката определба ![]() ![]() Еве кафе ![]() |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
Da "mavnam" uste edno
![]() Aj, od onie tri u edno... za so cigarche. |
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
E ova e ritual vekje...
Ista cigara, ista poza, ist karmin... sekogas slatki usni... ![]() |
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
||
![]() |
||
|
poveli, u specijalen fildzan...
![]() |
||
![]() |
||
|
Ммммм
Фала морнарче ![]() |
||
||
![]() |
||
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
![]() |
||
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|
![]() Еве и од мене кафе ![]() ![]() Нешто ми смрди во кафанава? Кој пушел? ![]() Полека но сигурно-ПУШЕЊЕТО УБИВА! ![]() |
||
![]() |
||
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
|
И јас сум против пушењето Важна, ама остај ги
овие си се сите големки, па си знаат, што е добро а што не ...
![]() |
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
![]() |
||
|
Да...туку како си ми ти?
![]() |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
![]() za site po edno da ima... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 906907908909910 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |