|
Луѓе, хелп ми!!! |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | ||||||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Девојче треба да се срамиш од себе. Како можеш да се заљубиш во професор? Негде си напишала дека не е многу стар само 36 години?
36 години? Ај најди си некој твој врсник остај го професорот... Врска помеѓу возрасен и малолетник е забранета и е кривично дело. Тој е твој професор и ништо повеќе од тоа. И да не заборавам-одма да разговараш со мајка ти...таа може да ти помогне повеќе од нас форумџиите |
||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
така е !!!!!!!!!!!!!!!!! браво ВАЖНА
|
||||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ами , јас сум сигурен дека хорор ќе биде после тоа
|
||||||
zaljubena izgubena
Група Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
pa i jas toa zboram de.... za nekoi stvari ednostavno ne se zbori ni so majka ni so nikoj. zatoa se fini forumive da si se ispucash a znaesh deka nema da te kazhat lgujeto kaj shto ne treba :))) ah, toa profesorcheee :) me zbesna :) |
||||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
zaljubena izgubena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
hahahha! :))))) a ti ide matematika? matematichari mi se fetish pogotovo so onakvi ubavi gazinja ko negovoto |
||||||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
jok be, fobija imam od matematika A mozis ti da me naucis ko na primer. a za toa so gazinjata ti ke kazis hehe Изменето од volkswagen - 13.Ноември.2009 во 22:59 |
||||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ти бараше помош или темава ја отвори ради зезање? газиња, устиња, очиња... А 36 години? 2 деца? сопруга? |
||||||
zaljubena izgubena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
heheh :) odam sega da odmoram malku, izmorena sum nekako denes... posakajte mi da si go sanjam profesorcheto!! |
||||||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
volkswagen девојчето е во пубертет се може да и падне на памет и затоа е тука мајката да разговараат и секако дека мајката ќе и даде подобар совет од нас тука...и пак ќе ти речам девојче-тргни се од професорот најди си твој врсник
|
||||||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Оставете го чупето, нека си прај филмови па ќе дојде еднаш момент кога ќе го надмине тоа.
|
||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
добро е додека прави филмови .......... лошо ќе биде кога ќе почне да ги снима ....... и кога ќе се најде во главна улога ..........
|
||||||
zaljubena izgubena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
haha teshko deka kje dojde do filmovi :((((( |
||||||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ти всушност бараш начин како да го освоиш????
А не како да ги го решиш проблемот Зошто цело време не убедуваш колку го сакаш,ни еден совет од данениве не ти е сватен никако Едноставно ти си убедена дека по секоја цена мора да бидеш со него Свати си го како твој идол,на кој секогаш ќе се сеќаваш и тоа |
||||||
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |