Луѓе, хелп ми!!!
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: АРХИВА
Име на форумот: Забава, разно, игри, интима
Опис на форумот: џиџимиџарница
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=20707
Датум на принтање: 19.Ноември.2024 во 12:59 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Луѓе, хелп ми!!!
Постирано од: zaljubena izgubena
Наслов: Луѓе, хелп ми!!!
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 19:48
ептен сум заљубена во мојот професор по математика незнам што да правам веќе... математика немав поим ама почнав да се трудам ради него, а и целокупно во училиште повеќе работам ради него за да го импресионирам... дај кажете нешто :( не можам повише вака ова веќе втора година по ред ми е :((
|
Коментари:
Постирано од: fiks
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 19:52
Малу подфорумот си го згрешила,ова во Љубов треба да биде.
Ти средношколка а тој професор???
Зезната работа многу,најдобро прво порасни и стани полнолетна па после мисли на него.
Важно има ефект некој заљубеноста.-Повеќе ќе учиш
------------- Само шлаг пена ќе бидеме. Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии.
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:01
после забележав, али нека ај што има веза :)
аха средно сум ја. знам дека е заебано, ама мнногу ама мноогу го сакам! никогаш у живот не сум се трудела толку за да импресионирам некој, да ме пофали. кога не учам мислам на него :)) ама жими мајка преубав е! а и не е баш стар, 36 год х)))
|
Постирано од: Evenstar
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:01
мој совет - повеќе дружи се со твои врсници - ќе најдеш некој меѓу нив што ќе ти се допаѓа повеќе од професорот - можеби само го идеализираш и ти се допаѓа затоа што е забрането - а сите знаеме дека забранетото овошје е послатко...
и во право е фикс - повеќе ќе учиш и ќе се трудиш
------------- It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:04
Hmmm... Navistina problem...
Ajde vaka. Vezbaj, mnoooogu vezbaj i uci matematika. Stani vrvna matematicarka. Eden den kje te viknat na nekoj natprevar po matematika, nekade u drug grad. Kje odis so profesorot, mozebi, kako tim.
E, tamu kje ima mnogu drugi poubavi i pomladi decki... dodusa so opticki pomagala i podosta po naukata otkolku po devojki... ama bidejki fetish ti se matematicari... kje si najdes nekoj na tvoja vozrast da si se zaljubis...
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:05
немаш појма колку пати се обидував да си најдам дечко од врснициве... дури и влегов во врска со еден кој ми се допаѓаше сакајќи да го тргнам професорот, ама не успеав... а веќе две години се мачам, ко што реков... мислам дека сепак не можеш баш да владееш со чувства...а друго, можеби и имам малку надеж пошто пред некоја година се збореше дека тој професор имал афера со некоја ученичка... ама ептен демек заљубени биле, не и предавал неа па за оцени да се работело... леле ќе се убијам :(
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:11
zaljubena izgubena напиша:
немаш појма колку пати се обидував да си најдам дечко од врснициве... дури и влегов во врска со еден кој ми се допаѓаше сакајќи да го тргнам професорот, ама не успеав... а веќе две години се мачам, ко што реков... мислам дека сепак не можеш баш да владееш со чувства...а друго, можеби и имам малку надеж пошто пред некоја година се збореше дека тој професор имал афера со некоја ученичка... ама ептен демек заљубени биле, не и предавал неа па за оцени да се работело... леле ќе се убијам :( |
срцето не го слуша разумот, тоа знам...
ама пак, велиш дека се зборело оти имал афера со некоја ученичка (а кај што има чад има и оган) - можеби и тој самиот со своето однесување ти дал повод да се заљубиш во него?!
------------- It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
Постирано од: kapo
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:11
abe kari go sto ti e...Ja imav edna takva fufica po angliski u sredno i mi ide da se tresnam od zemja sto ne i se upikav nekako..Bar da probam
|
Постирано од: Andjelina
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:17
внимавај многу...немој да направиш нешто за што понатаму во животот ќе се каеш... ми падна во очи една твоја реченица-можеби имаш надеж зашто професорот имал афера пред некоја година?!?! сакаш ли да бидеш нечија замена? резервен играч на клупа? а тек ако влеташ во таква врска а потоа цело училиште разбере за тоа? помислуваш на тоа? љубовта е прекрасна...но кога ја делиш со вистинскиот човек... професорот е ПРОФЕСОР и ништо повеќе. а ти..разгледај околу тебе...ги има многу...млада си и вистинската љубов треба допрва да ја почувствуваш. немој да ти остане само искривена слика за љубовта,горчлив вкус во устата и еден куп фрустрации кои ќе ги ти останат после таква врска во душата.
------------- Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
Постирано од: pagane
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:17
Сложи jа темава во Образование.
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:20
немаш појма колку пати се обидував да си најдам дечко од врснициве... дури и влегов во врска со еден кој ми се допаѓаше сакајќи да го тргнам професорот, ама не успеав... а веќе две години се мачам, ко што реков... мислам дека сепак не можеш баш да владееш со чувства...а друго, можеби и имам малку надеж пошто пред некоја година се збореше дека тој професор имал афера со некоја ученичка... ама ептен демек заљубени биле, не и предавал неа па за оцени да се работело... леле ќе се убијам :( |
И добро како мислиш ти да тераш врска бре со него професор од 36 години????????Ќе се држите за рака на одмор???
-Девојче тој е дупло постар од тебе бре,нему му треба жена не девојче шо може да му се заигра,извини вака шо зборам може сум груб ама тоа е реалноста .
-Ако имал тој афера во ученичка за мене е педофил до некој степен,па деца сте вие бе а тој возрасен маж,ејјј возрасен маж ќерка можеш да му бидеш....
------------- Само шлаг пена ќе бидеме. Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии.
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:29
Деренџер ај биди примерен во постовите и без вулгарности и измени го постот те молам?
На што личи ова погоре бе,смени го постот и биди малку конструктивен во муабет,истово може да и се случи на твоја ќерка.
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:29
па не знам и не ми дава тој повод баш ама... ептен е убав човеков луѓе! да не беше ваква ситуацијава, да не ѕирне некој од мој клас случајно, и слика ќе ставев да видевте колку е бонбона... а иначе си се смешкаме еден на друг одвреме навреме, ама ок тоа нема никаква врска... а ја одам на дополнителни, на секции, абе сегде кај шо можам да го гледам! и ептен ме пали! :)
|
Постирано од: Andjelina
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:31
колку и да е убав-ПРОФЕСОР Е!
------------- Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
Постирано од: deranger
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:32
dobro be fiks! shto mu faleshe na postot?jas ne go izmisliv toa....gledash deka devojcheto taka kazha
------------- Simnat od visokite planini
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:33
Andjelina напиша:
колку и да е убав-ПРОФЕСОР Е!
|
професор-не професор, да ми се укаже можност би го ќарила (уствари он мене) ;)) сега ова може онака лабаво го реков, ама уствари стварно ептен озбилен проблем ми е ова...
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:34
Ти zaljubena izgubena прво појди на подфорумот љубов тука на идивиди и почни да го читаш и студираш и да научиш дека има голема разлика помеѓу љубов и заљубување.
Тамо има неколку теми за ова и разгледај мислења од форумџиите за тоа што преставува љубовта и пронајди се самата себе си каде припаѓаш.
А тоа палење жарење само покажува колку многу здраво за готово ги земаш работите и дека немаш самата направено разлика помеѓу ЉУБОВ и ЗАЉУБУВАЊЕ,тоа се две сосема различни чувства.
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:35
ja ne se soglasuvam deka profesorov e pedofil samo zosto bafta so devojcinja 20 godini pomladi.Sigurno deka treba da se limitira barem na 18godisni.Ako ozat 50 godisni mazi so 30 godisni zeni togas zosto da ne moze 38 so 18.Mada ova e druga tema. A za temava ja mislam deka treba da go batalis profata zosto stvarno nemate dopirna tocka.
aj na forumov neka se javat 17-18 godisni mangupi da mu pomogneme na devojcevo
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:37
ajde i ti devojchekako ne ti e sram da pomisluvash na takvi raboti.....kolku deca ima.........a ti so profesorot!.......da doznae tatko ti bi te iskrshil od mavanje
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:37
kapo напиша:
ja ne se soglasuvam deka profesorov e pedofil samo zosto bafta so devojcinja 20 godini pomladi.Sigurno deka treba da se limitira barem na 18godisni.Ako ozat 50 godisni mazi so 30 godisni zeni togas zosto da ne moze 38 so 18.Mada ova e druga tema. A za temava ja mislam deka treba da go batalis profata zosto stvarno nemate dopirna tocka.
aj na forumov neka se javat 17-18 godisni mangupi da mu pomogneme na devojcevo |
ne e problem za mangupite, imam eden kup udvarachi, spomnav deka duri vlegov vo vrska so edno tipche, bash 17 godini imashe, ama nikoj be ne mi e kako profeto!! prosto prekrasen e chovekov! zhenet e i ima deca normalno, ama vo nikakov brak se so zhena mu i taa go izneveruva....i se mrzat!
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:41
ejjjjjj,,, pati epten si se zainteresirala za nego..Od kaj mu ja znaes tolku dobro semejnata idila??? da ne go sledis??
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:41
Женет е ахахахаххахахах
Извини шо ќе ти речам ама никот стварно ти одговарал.
Повеќе не коментирам тука оти е очигледно дека не рзмислуваш во своите постапки,се држиш до некое твое убедување а тука бараш помош од форумџиите.
На добар пат си да направиш голема глупост,која потоа нема да може да се исправи.
Мој совет последен ти е да го заборавиш и да се посоветуваш во еден многу искрен муабет со мајка ти.
Толку
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:45
kapo напиша:
ejjjjjj,,, pati epten si se zainteresirala za nego..Od kaj mu ja znaes tolku dobro semejnata idila??? da ne go sledis?? |
хехе, не, ама се познава со мои роднини, другар е, па отприлика сум слушала и помала муабети за семејната ситуација :) иначе цело лето умираав и одвај чекав да почна годината пошто ептен ретко го гледам, а не сум заболен тип кој би му дежурал пред зграда чекајќи да излезе и да купи леб :))
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:45
ubavo ti vika fiks........najubavo e da razgovarash so majka ti......a da e takva majka ti, pa da mu kazhe na tatko ti.....pa da zeme tatko ti.....da te ishvrka so eden kaish....pa da vidish posle dali ke ti tekne na profesorot
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:47
fiks напиша:
Женет е ахахахаххахахах
Повеќе не коментирам тука оти е очигледно дека не рзмислуваш во своите постапки,се држиш до некое твое убедување а тука бараш помош од форумџиите.
На добар пат си да направиш голема глупост,која потоа нема да може да се исправи.
Мој совет последен ти е да го заборавиш и да се посоветуваш во еден многу искрен муабет со мајка ти.
Толку |
муабет со мајка ми? зезаш? ее никад! во супер односи сум со мама али не зборам со нејзе за мојата интима, непријатно ми е, едноставно нејќам. а дома и не забележуваат дека се дешава нешто пошто јас во училиште сум топ, од почеток до крај на графа све ми се 5ки, па сите се задоволни од мене :) ама не ми се верува дека би направила глупост пошто јас ко прво немам храброст некако да го шмекам профето :))
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:51
fiks напиша:
Женет е ахахахаххахахах
Толку | муабет со мајка ми? зезаш? ее никад! во супер односи сум со мама али не зборам со нејзе за мојата интима, непријатно ми е, едноставно нејќам. а дома и не забележуваат дека се дешава нешто пошто јас во училиште сум топ, од почеток до крај на графа све ми се 5ки, па сите се задоволни од мене :) ама не ми се верува дека би направила глупост пошто јас ко прво немам храброст некако да го шмекам профето :)) |
грешиш што не зборуваш со мајка ти за твојата интима... мајка ти секогаш ќе ти биде најдобра пријателка и секогаш ќе биде тука за тебе... а сигурно ќе ти даде и подобар совет отколку ние овде... затоа, добро ќе биде да поразговараш со неа
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:56
Evenstar напиша:
fiks напиша:
Женет е ахахахаххахахах
Толку | муабет со мајка ми? зезаш? ее никад! во супер односи сум со мама али не зборам со нејзе за мојата интима, непријатно ми е, едноставно нејќам. а дома и не забележуваат дека се дешава нешто пошто јас во училиште сум топ, од почеток до крај на графа све ми се 5ки, па сите се задоволни од мене :) ама не ми се верува дека би направила глупост пошто јас ко прво немам храброст некако да го шмекам профето :)) |
грешиш што не зборуваш со мајка ти за твојата интима... мајка ти секогаш ќе ти биде најдобра пријателка и секогаш ќе биде тука за тебе... а сигурно ќе ти даде и подобар совет отколку ние овде... затоа, добро ќе биде да поразговараш со неа |
те разбирам што сакаш да речеш, ама еднаш, кога бев седмо одделение, бев исто така скроооз заљубена во дечко од мојот клас, пробав да зборам со нејзе и таа одма почна да ме напаѓа како сум била осетлива, како сум била глупа што така сум се заљубила и се тоа... и оттогаш не се обидувам баш да зборам на таа тема со нејзе оти стварно не ме разбира... секогаш наоѓа вина во мене, па дури и ако таа вина постои, таа како мајка сепак има должност да ме посоветува, но едноставно нејќе да се умара со моите проблеми од тој тип. ете така.
|
Постирано од: Anarchy
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 20:59
аха средно сум ја. знам дека е заебано, ама мнногу ама мноогу го сакам! никогаш у живот не сум се трудела толку за да импресионирам некој, да ме пофали. кога не учам мислам на него :)) ама жими мајка преубав е! а и не е баш стар, 36 год х))) |
Ништо, млад е тој, барај некој постар. Абе не се трудете со сила да порасните, има време за се. Терај си таму со врсници, некоја година постари и убо ќе ви е. Што сакаш да ти речиме, кажи му на профата што чувствуваш за него???? И будала да те направи. Алооо прием, ме слуша ли некој.
-------------
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 21:03
bounty_hunter напиша:
аха средно сум ја. знам дека е заебано, ама мнногу ама мноогу го сакам! никогаш у живот не сум се трудела толку за да импресионирам некој, да ме пофали. кога не учам мислам на него :)) ама жими мајка преубав е! а и не е баш стар, 36 год х))) |
Ништо, млад е тој, барај некој постар. Абе не се трудете со сила да порасните, има време за се. Терај си таму со врсници, некоја година постари и убо ќе ви е. Што сакаш да ти речиме, кажи му на профата што чувствуваш за него???? И будала да те направи. Алооо прием, ме слуша ли некој.
|
море јас немам храброст да му намигнам, да го погледнам под око, а не пак да му кажам нешто! :)) јас сум многу срамежлива, мноооогу!!! :) ама нај мерак ми е кога ми се смешка, пошто јас сум често насмеана па скоро секад кога ќе се насмеам гледа накај мене и тој се насмевнува :) срцкооо! :))
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 21:06
млада си, и уште не ти се јасни некои работи... само се надевам дека нема да ги научиш на потешкиот начин... батали го професорот!
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 21:08
Evenstar напиша:
млада си, и уште не ти се јасни некои работи... само се надевам дека нема да ги научиш на потешкиот начин... батали го професорот! |
е лесно е да речеш :) ти викам, од први септември лани, откога првпат го видов човеков- не ми испаѓа од глава! а јас тешко се одљубувам....
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 21:10
Aj potsetete me, od koja vozrast smeat da bidat clenovite na forumov?
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 21:11
абе не биди конзервативен и помагај ако знаеш не туку дискриминирај тука заљубени души :))))
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 21:13
bounty_hunter напиша:
|
море јас немам храброст да му намигнам, да го погледнам под око, а не пак да му кажам нешто! :)) јас сум многу срамежлива, мноооогу!!! :) ама нај мерак ми е кога ми се смешка, пошто јас сум често насмеана па скоро секад кога ќе се насмеам гледа накај мене и тој се насмевнува :) срцкооо! :))
|
Епа што не прашуваш за помош, кога и самата викаш дека нема ништо да направиш со него? Што да ти кажиме ние повеќе?
-------------
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 21:15
ufff...
Modernive nesto mnogu cesto gi kazuvaat po televizija...
Te vamu uapsile pedofil, te tamu...
Mi se cini deka kje stanam uste pokzervativen, kje pocnam da razmisluvam deka pedofilite vsusnost se zrtvi...
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 21:17
Evenstar напиша:
млада си, и уште не ти се јасни некои работи... само се надевам дека нема да ги научиш на потешкиот начин... батали го професорот! | е лесно е да речеш :) ти викам, од први септември лани, откога првпат го видов човеков- не ми испаѓа од глава! а јас тешко се одљубувам.... |
тоа не е љубов, тоа е залуденост... без навреда, ама мислам дека воопшто и не знаеш што е љубов...
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 21:18
bounty_hunter напиша:
bounty_hunter напиша:
|
|
Епа што не прашуваш за помош, кога и самата викаш дека нема ништо да направиш со него? Што да ти кажиме ние повеќе?
|
можда викам сега дека нема, ама што го знаеш, како проаѓа времето се потешко издржувам во негова близина :) сакам да речам, трпам да не му се фрлам и да го изгушкааам! :) барем гушкање едно и шлапкање едно. не мора повеќе ај! :)
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 21:19
Evenstar напиша:
Evenstar напиша:
млада си, и уште не ти се јасни некои работи... само се надевам дека нема да ги научиш на потешкиот начин... батали го професорот! | е лесно е да речеш :) ти викам, од први септември лани, откога првпат го видов човеков- не ми испаѓа од глава! а јас тешко се одљубувам.... |
тоа не е љубов, тоа е залуденост... без навреда, ама мислам дека воопшто и не знаеш што е љубов...
|
знам, веруј, не ми е сефте :) вторпат ми е :) не сум некој тип шо се занесуе безвеза, ја или сакам или нејќам. ем, мислам дека заносот сепак не би надминал две години :) занесена може сум по Леонардо ДИ Каприо, ама по некој реален немам табиет да се занесувам...
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 21:24
знам, веруј, не ми е сефте :) вторпат ми е :) не сум некој тип шо се занесуе безвеза, ја или сакам или нејќам. ем, мислам дека заносот сепак не би надминал две години :) занесена може сум по Леонардо ДИ Каприо, ама по некој реален немам табиет да се занесувам...
|
Само едно ќе ти речам. Најди си дечко што ти одговара на тебе и твоите години и за џабе не се малтретирај.
Еј мене да ми дојде некоја 15 годишна ќе и речам мала си срце, не ми се лежи затвор, а 23 имам. Затоа не летајте многу.
Поздрав
-------------
|
Постирано од: volkswagen
od ovie 12 godini kisnene po ucilnici samo edno nauciv: VO DASKAL VERBA DA SE NEMA I TAKODZE BLIZINA SO NEGO! Ima mnogu poubavi momci od nego koi sigurno ke te zabelezat polesno od "sluzbenikot". Veruvaj, se e vo psihata...i toa : JAS GO SAKAM/JA SAKAM , TOA E POJAKO OD SE VO MENE e muabet na vetar. Nemozam da ti kazam kako da go premines toj nacin na razmisluvanje, ama pak ke ti kazam- SE E DO PSIHATA I TI MOZIS DA SE UBEDIS DEKA DASKALCETO E SAMO IZVETVENA FACA
|
Постирано од: Iron Man
ептен сум заљубена во мојот професор по математика незнам што да правам веќе... математика немав поим ама почнав да се трудам ради него, а и целокупно во училиште повеќе работам ради него за да го импресионирам... дај кажете нешто :( не можам повише вака ова веќе втора година по ред ми е :(( |
eh da me vidis mene ke go zaboravis profesorot za mig plus nekolku godini sum postar od tebe
i jas na vremeto bev zaljuben vo edna profesorka po likovno (oti kako Angelina Jolie li4ese vo usnite mislam ama edni preubavi oci imase i uste ima temni oci uf uf uf)
-------------
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 21:25
ни професорот не е реален... си го идеализираш, си го ставила на пиедестал и го обожаваш... тоа си го направила... а всушност и тој е човек како и сите други, со мани...
сега ми се чини дека ти овде и не бараш совет, туку само бараш оправдување за својата залуденост....
|
Постирано од: Blue Scarlet
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 21:38
Lejjjjjjjjjjjj devojce .....
Kako prvo ja podrzuvam Evenstar , ti ne baras pomos baras opravduvanje, a baras opravduvanje za son , idealizacija na nesto sto ne postoi nesto sto samata si go navila vo glavickata tvoja mala..... Ne postoi ljubov pomegu ucenici i profesori , dosta gledas filmovi ... Ne gubi neprcenlivo vreme tuku napravi nesto popametno - PORASNI !
------------- Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus!
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 21:41
Blue Scarlet напиша:
Kako prvo ja podrzuvam Evenstar , ti ne baras pomos baras opravduvanje, a baras opravduvanje za son , idealizacija na nesto sto ne postoi nesto sto samata si go navila vo glavickata tvoja mala..... Ne postoi ljubov pomegu ucenici i profesori , dosta gledas filmovi ... Ne gubi neprcenlivo vreme tuku napravi nesto popametno - PORASNI ! |
па не барам јас нозе да крши за мене, малку нежност само можеби :P:P:P:P
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 21:44
|
Епа баш тоа ти кажуваме дека нема шанси да се случи. Ако не веруваш пробај ќе видиш.
-------------
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 21:45
Blue Scarlet напиша:
Kako prvo ja podrzuvam Evenstar , ti ne baras pomos baras opravduvanje, a baras opravduvanje za son , idealizacija na nesto sto ne postoi nesto sto samata si go navila vo glavickata tvoja mala..... Ne postoi ljubov pomegu ucenici i profesori , dosta gledas filmovi ... Ne gubi neprcenlivo vreme tuku napravi nesto popametno - PORASNI ! |
|
Sekoja neznost na profesorn so ucenik koja gi nedminuva granicite na odnosto profesor-ucenik e kazniva so zakon devojce ....
Vulneratus non victus!
|
Датум на внесување: 10.Ноември.2009 во 21:52
Blue Scarlet напиша:
| Sonce moe, sigurno nego ni na kraj pamet ne mu pajgaat nezni zborovi da razmenuva so maloletna ucenicka ili pa vo kraen slucaj da se baknuva so nea. Ubavo ti kazaa pogore - ti go idealiziras covekot koj e daleku od sovrseno sustestvo. generacija sum ti i znaam mnogu dobro niz sto pominuvas. Veruvaj, mnogu sum stradal do sega (na ljuboven plan) od faci koi si ziveat vo svoj element. Ti predlozuvam kako na najbliska: fati si vrsnik za decko i ke vidis deka toa daskalceto nekade ke se izgubi niz tvoite misli
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 13:28
si fativ i dechko, rekov negde vo prvite postovi, ali dzabe beshe poshto nishto ne osekjav za nego samo onaka bendisuvanje :) znam deka nikoj ne e sovrshen de, ne go idealiziram na toj nachin, samo sakam da recham deka e idealen kako faca i telo ;) inaku, chovek bez maani e dosaden chovek ;)
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 14:01
Za vistinska ljubov e potrebno mnogu poveke od faca i telo ...... fizikata e bitna ama hemojata e pobitna ..... a kolku sto procitav ovde se rabot za matematika i toa u godini ....
Vulneratus non victus!
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 14:02
Blue Scarlet напиша:
Blue Scarlet напиша:
|
Sekoja neznost na profesorn so ucenik koja gi nedminuva granicite na odnosto profesor-ucenik e kazniva so zakon devojce .... |
ќе се криеме успешно ;))
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 14:04
Sekoja tajna porano ili podocna stanuva Javna
Vulneratus non victus!
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 14:12
si fativ i dechko, rekov negde vo prvite postovi, ali dzabe beshe poshto nishto ne osekjav za nego samo onaka bendisuvanje :) znam deka nikoj ne e sovrshen de, ne go idealiziram na toj nachin, samo sakam da recham deka e idealen kako faca i telo ;) inaku, chovek bez maani e dosaden chovek ;)
| још нешто... изгледа ептен си го промашила тој дечкото или си зела некој сто ти се фатил на прва рака. Абе батали тоа даскалите.... озбилно
|
Постирано од: zagor
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 14:12
ептен сум заљубена во мојот професор по математика незнам што да правам веќе... математика немав поим ама почнав да се трудам ради него, а и целокупно во училиште повеќе работам ради него за да го импресионирам... дај кажете нешто :( не можам повише вака ова веќе втора година по ред ми е :(( |
....svasta!
mozebi ke te nauci deka 1+1= 1...
------------- ...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 14:15
zagor напиша:
....svasta!
mozebi ke te nauci deka 1+1= 1... |
јас би да учиме многу повеќе од тоа ;)
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 14:18
Hahahahahahaha ... devojce odi i pravi kako sto si namslilo , oti gledam deka nema fajde od postovite koi ti gi pisuvame ..... Samo se nadevam deka nema da bides udarna vest na nekoja nasa televizija naskoro ...
Vulneratus non victus!
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 14:21
Blue Scarlet напиша:
Hahahahahahaha ... devojce odi i pravi kako sto si namslilo , oti gledam deka nema fajde od postovite koi ti gi pisuvame ..... Samo se nadevam deka nema da bides udarna vest na nekoja nasa televizija naskoro ... |
хихихи, нема ништо да правам, само ова ми е фино место да си ги кажам јадовите и желбите без да дознаат оние кои не треба :))) а иначе, свесна сум и за последици и за све
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 14:42
Gleam deka tebe nisto zivo ne te prekandisuva. Epa...ko taka - zemi izvaj go naredniot test 1 i odi na spremanje kaj nego
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 15:02
volkswagen напиша:
Gleam deka tebe nisto zivo ne te prekandisuva. Epa...ko taka - zemi izvaj go naredniot test 1 i odi na spremanje kaj nego |
ааа јок ќе го разочарам така :((( ај па ти, на спремање за натпревар напролет, здравје ;))) ем во друг град хахаха! :)
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 15:20
ama naj interesno ke bide ko ke te zafrkni i ke zeme nekoe momce , bubalica , za na natprevar se zezam...praj kako znajs
|
Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 17:07
Mislam deka treba da se sramis od sebe
------------- http://jazbunet.blogspot.com/" rel="nofollow - http://jazbunet.blogspot.com/
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 17:53
zbunet напиша:
|
ajdee, ako site zemat taka da se sramat od sebe vo malce zaebani situacii, shto kje stane so svetov?
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 17:58
zbunet напиша:
|
Na denesno vreme i usta pena da ti fati od zborenje , tie pak ke nemaat ni sram ni perde ....
Vulneratus non victus!
|
Постирано од: blackeye
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 18:06
devojko(ako mozam taka da te narecam) ti ocigledno imas golem problem...megutoa tvojot problem ne ti e kako nas da ne ubedis ovde deka pravis nesto pravilno, tuku samata sebesi se ubeduvas i se zalazuvas..ti ne baras mislenje, tuku ocekuvas deka site ovde ke te tapnat po ramo i ke ti recat bravo, prodolzi taka, odlicna si!
nema da te analizirami da gubam vreme na tebe i tvojot profil kako licnost, samo ke ti kazam: osvesti se malku, cukni ja glavata i razmisli!!
a togas dodji na forumov da diskutirame i da razgovarame, ali so druga molba za pomos...kako da pomines niz tvojot sopstven sram i razocaruvanje pred sebesi kako moralna licnost!
------------- Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
|
Постирано од: МАРШАЛ
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 18:07
втора по ред во ист или во друг ? ...........
------------- http://www.onlineyufilm.com/musicvideo.php?vid=42859a7cd" rel="nofollow - Ко овде не полуди , ТАЈ НИЈЕ НОРМАЛАН
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 18:35
МАРШАЛ напиша:
втора по ред во ист или во друг ? ........... |
vo ist bre, jas ne menjam lesno simpatii i ljubovi :) vo osnovno, eden dechko mi se svigjashe od 3to do 7mo odd, pa posle se preshaltav na ovoj, so mala pauza vo osmo odd
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 18:36
blackeye напиша:
devojko(ako mozam taka da te narecam) ti ocigledno imas golem problem...megutoa tvojot problem ne ti e kako nas da ne ubedis ovde deka pravis nesto pravilno, tuku samata sebesi se ubeduvas i se zalazuvas..ti ne baras mislenje, tuku ocekuvas deka site ovde ke te tapnat po ramo i ke ti recat bravo, prodolzi taka, odlicna si!
nema da te analizirami da gubam vreme na tebe i tvojot profil kako licnost, samo ke ti kazam: osvesti se malku, cukni ja glavata i razmisli!!
a togas dodji na forumov da diskutirame i da razgovarame, ali so druga molba za pomos...kako da pomines niz tvojot sopstven sram i razocaruvanje pred sebesi kako moralna licnost! |
dobro be, shto zborite ko da sum napraila krivichno delo? nitu sum legnala so nego nitu sum ostanala trudna. aman!
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 18:39
МАРШАЛ напиша:
vo ist bre, jas ne menjam lesno simpatii i ljubovi :) vo osnovno, eden dechko mi se svigjashe od 3to do 7mo odd, pa posle se preshaltav na ovoj, so mala pauza vo osmo odd
|
уф . ти си била верна особа ....... мислам да знае професорот колку си верна , не би размислувал ни минут
------------- http://www.onlineyufilm.com/musicvideo.php?vid=42859a7cd" rel="nofollow - Ко овде не полуди , ТАЈ НИЈЕ НОРМАЛАН
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 18:39
blackeye напиша:
a togas dodji na forumov da diskutirame i da razgovarame, ali so druga molba za pomos...kako da pomines niz tvojot sopstven sram i razocaruvanje pred sebesi kako moralna licnost! |
dobro be, shto zborite ko da sum napraila krivichno delo? nitu sum legnala so nego nitu sum ostanala trudna. aman!
|
a togas ke bide problem??!??!
epa odi napravi kako sto si napisala i vrati se...togas ke imame problem za resavanje...
vaka kako sto velis nemame, ne e interesno...
od sna,
Da me nisi volela....
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 18:45
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 18:59
МАРШАЛ напиша:
кривично дело е да се краде и лаже и убие ........
да се вљубиш не е кривично дело |
dobro be marsale, izgleda se gledas preku pink ocila
da bidime malku realni, ako e ok 16-17 godisna devojka da se zaljubi vo profesor nad 35 godini.....togas sto ostanuva vo nasevo opsestvo...sto e pravilno, sto e pogresno...sto e vo red a sto ne e....
da e moja kerka, jas ne bi ja ohrabrila vo taa ljubov i nikogas ne bi ja opravdala...sepak toa e individualno,sekoj si odgovara za poseledicite...
od sna,
Da me nisi volela....
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 19:04
па не е ни моја ......... што има јас да и’ солам памет
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 19:08
МАРШАЛ напиша:
па не е ни моја ......... што има јас да и’ солам памет |
ne e toa solenje pamet ako i ukazes na greskite
od sna,
Da me nisi volela....
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 19:21
МАРШАЛ напиша:
МАРШАЛ напиша:
|
уф . ти си била верна особа ....... мислам да знае професорот колку си верна , не би размислувал ни минут |
ja ne sum od tie osobi koi se zaletuvaat samo, i na koi zanosot po nekoi lugje im trae 2 do 3 nedeli, 2 meseca maksimum... jas koga kje se zaljubam vo nekoj ne se zaljubuvam samo vo negoviot lik ami i karakter, ponashanje... i stvarno ne menjam lesno nishto vo zhivotot! i toa sakam da kazham deka ne sum samo zaludena... poshto ipak toa trae pokratko od ljubov...
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 20:28
Девојче, а од каде знаеш каков е карактерот на твојот професор, па си се заљубила во него? Ти не го имаш видено каков е... ти го познаваш само од часовите, каде што мора да биде професионален, сериозен и да се посвети на тоа да ви ја предаде лекцијата најдобро што може - а тоа нема врска со она каков е приватно - така што не можеш да тврдиш дека си заљубена во него поради карактерот...
инаку, верувај ми - занесеноста, залуденоста може да трае и со години - посебно ако објектот на твоето обожавање го гледаш скоро секој ден - а ти го гледаш...
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 20:30
девојче .... ај не терај мајтап тука ......... тука е место за сериозни теми ............
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 20:32
МАРШАЛ напиша:
девојче .... ај не терај мајтап тука ......... тука е место за сериозни теми ............ |
ова на мене се однесува?
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 20:33
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 20:36
ја на терам мајтап него сум смртно озбилна :) а ако на некој му е до мајтапење негов проблем :)
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 20:38
ја на терам мајтап него сум смртно озбилна :) а ако на некој му е до мајтапење негов проблем :)
|
е па , во тој случај поразговарај првин со мама ти ....... тука гледаш дека мислиме дека се мајтапиш
|
Датум на внесување: 11.Ноември.2009 во 22:23
МАРШАЛ напиша:
|
е па , во тој случај поразговарај првин со мама ти ....... тука гледаш дека мислиме дека се мајтапиш |
па џабе мислите без логика. професорот нас не учи дека логиката е најбитна!
|
Постирано од: BisernA
Датум на внесување: 12.Ноември.2009 во 11:27
девојко, ако малце подобро разгледаш низ подфорумот ќе забележиш дека има тема врска помеѓу ученик и професор бидејќи не можам да префрлам 5 страни со постови ( од кои поголемиот дел се офтопик инаетење ),... ќе ја оставам темава уште некој ден со надеж дека ќе се развие нормална дискусија и потоа ја затворам
-------------
|
Постирано од: zagor
Датум на внесување: 12.Ноември.2009 во 13:17
...a da si pojde negde na drugo mesto....da ne ne zeza ovde nas..
kolku vakvi pacienti pominale niz nasi race ... ...nie ozbilno....kubeme kosi ....koga ONA si pravela bajram na pametot!.
------------- ...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
Постирано од: ANITA11
Датум на внесување: 12.Ноември.2009 во 13:33
aj ke se odljubis mome
|
Датум на внесување: 13.Ноември.2009 во 18:03
ANITA11 напиша:
aj ke se odljubis mome
|
deneska si sadevme drvca u shkolskiot dvor :P hahaha :)) ama imashe epten guzhva inaku kje se kutnev vo dupka za da me vadi
|
Постирано од: ВАЖНА
Датум на внесување: 13.Ноември.2009 во 20:18
Девојче треба да се срамиш од себе. Како можеш да се заљубиш во професор? Негде си напишала дека не е многу стар само 36 години? 36 години? Ај најди си некој твој врсник остај го професорот... Врска помеѓу возрасен и малолетник е забранета и е кривично дело. Тој е твој професор и ништо повеќе од тоа. И да не заборавам-одма да разговараш со мајка ти...таа може да ти помогне повеќе од нас форумџиите
------------- Последна изјава на црвенкоски: државата ни е на раб од провалија ако се вратиме ние на власт ќе направиме чекор напред.
|
Датум на внесување: 13.Ноември.2009 во 20:21
така е !!!!!!!!!!!!!!!!! браво http://forum.idividi.com.mk/member_profile.asp?PF=20770&FID=42 - ВАЖНА
|
Датум на внесување: 13.Ноември.2009 во 20:47
Датум на внесување: 13.Ноември.2009 во 22:45
pa i jas toa zboram de.... za nekoi stvari ednostavno ne se zbori ni so majka ni so nikoj. zatoa se fini forumive da si se ispucash a znaesh deka nema da te kazhat lgujeto kaj shto ne treba :))) ah, toa profesorcheee :) me zbesna :)
|
Датум на внесување: 13.Ноември.2009 во 22:47
pa i jas toa zboram de.... za nekoi stvari ednostavno ne se zbori ni so majka ni so nikoj. zatoa se fini forumive da si se ispucash a znaesh deka nema da te kazhat lgujeto kaj shto ne treba :))) ah, toa profesorcheee :) me zbesna :)
| abe batali toa profesorceto dodeka jas sum sloboden (se zezam)
|
Датум на внесување: 13.Ноември.2009 во 22:52
volkswagen напиша:
| abe batali toa profesorceto dodeka jas sum sloboden (se zezam) |
hahahha! :))))) a ti ide matematika? matematichari mi se fetish pogotovo so onakvi ubavi gazinja ko negovoto
|
Датум на внесување: 13.Ноември.2009 во 22:57
volkswagen напиша:
hahahha! :))))) a ti ide matematika? matematichari mi se fetish pogotovo so onakvi ubavi gazinja ko negovoto
| jok be, fobija imam od matematika A mozis ti da me naucis ko na primer. a za toa so gazinjata ti ke kazis hehe
|
Постирано од: Omar
Датум на внесување: 13.Ноември.2009 во 23:01
|
Ти бараше помош или темава ја отвори ради зезање? газиња, устиња, очиња... А 36 години? 2 деца? сопруга?
-------------
|
Датум на внесување: 13.Ноември.2009 во 23:01
volkswagen напиша:
volkswagen напиша:
| jok be, fobija imam od matematika A mozis ti da me naucis ko na primer. a za toa so gazinjata ti ke kazis hehe |
heheh :) odam sega da odmoram malku, izmorena sum nekako denes... posakajte mi da si go sanjam profesorcheto!!
|
Постирано од: ВАЖНА
Датум на внесување: 14.Ноември.2009 во 08:53
member_profile.asp?PF=20227&FID=42 - volkswagen девојчето е во пубертет се може да и падне на памет и затоа е тука мајката да разговараат и секако дека мајката ќе и даде подобар совет од нас тука...и пак ќе ти речам девојче-тргни се од професорот најди си твој врсник
------------- Последна изјава на црвенкоски: државата ни е на раб од провалија ако се вратиме ние на власт ќе направиме чекор напред.
|
Датум на внесување: 14.Ноември.2009 во 10:08
ВАЖНА напиша:
member_profile.asp?PF=20227&FID=42 - volkswagen девојчето е во пубертет се може да и падне на памет и затоа е тука мајката да разговараат и секако дека мајката ќе и даде подобар совет од нас тука...и пак ќе ти речам девојче-тргни се од професорот најди си твој врсник | Важнич, генерација сум и и ТОЧНО ЗНАМ НИЗ ШТО МИНУВА Знам дека ова е време во потрага по идентитет и секакви глупост можат ни паднат на памет. Ако си можела како помала за се да побараш поддршка од дома (за среќа и јас во тие спаѓам), многу луѓе дома нема да бидат правилно разбрани и ќе си напраат поголем зијан одколку корист пошо како што се рекло - Ситиот на гладен не му верува. Тие го поминале одамна пубертетот и веќе имаат заборавено каква е таа конфузија у глава Мислам, ме разбираш....
Оставете го чупето, нека си прај филмови па ќе дојде еднаш момент кога ќе го надмине тоа.
|
Датум на внесување: 14.Ноември.2009 во 10:54
добро е додека прави филмови .......... лошо ќе биде кога ќе почне да ги снима ....... и кога ќе се најде во главна улога ..........
|
Датум на внесување: 14.Ноември.2009 во 14:52
МАРШАЛ напиша:
добро е додека прави филмови .......... лошо ќе биде кога ќе почне да ги снима ....... и кога ќе се најде во главна улога .......... |
haha teshko deka kje dojde do filmovi :(((((
|
Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 14.Ноември.2009 во 15:29
Ти всушност бараш начин како да го освоиш????
А не како да ги го решиш проблемот
Зошто цело време не убедуваш колку го сакаш,ни еден совет од данениве не ти е сватен никако
Едноставно ти си убедена дека по секоја цена мора да бидеш со него
Свати си го како твој идол,на кој секогаш ќе се сеќаваш и тоа
|
Постирано од: BisernA
Датум на внесување: 14.Ноември.2009 во 15:52
врска помеѓу малолетно и полнолетно лице не е дозволена !!! темата ја затворам
-------------
|
|