|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 7172737475 277> |
Автор | |
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Факти од кој кога ќе ги прочитате веруваме дека ќе ве насмеат до уши. Кумановци сигурно имале блиска средба со Боки кој не им оставил некој баш добар впечаток.
- Ограничување у лифтови е 6 човека или 1/6 Боки13. - Боки мрзи лифтови и лифтови га мрзив њега. - Единица за притисак е Pascal [Pa] или Boki13 [Bo]. - Боки не може да биде у бестежинску состојбу. - Кд Боки иде на плажу он не плаќа плажарину, он вади градежну дозволу. - Бокита нема да га собере на форум ... треба да се направи интернет 2.0 - Боки изнајмуе фудбалско игралисте за да си гу испегла хаљину. - Бокиев "алат" и Боки су обратно пропорционални. - Не постои дрво на кое Боки може да се обеси. - Боки во една прилика изјави дека не е педер, тој ден се слави денеска како први април. - За Бокита чак и Италија е мала штикла. - Кд боки рипа Банџи пада право у пекол. - Боки кд ќе се мери на вагу она му га покаже његов број на мобилан. - Гете ни има покажано како изгледа светска бол, Боки ни има показано како изгледа светска глад - Не постои Дедо Мраз, Петар Пан и момент у кој Боки не е педер. - Боки кд ослабне десет кила не му се познава. - Боки е познат човек, пет пута е добија покану за у Џери Спрингер Шоу. - Боки е много привлачан, имa сопствену гравитацију. - Боки сере у каду. - Сунча се Боки на плажу, дојде Гринпис и га врати у море. - Кд Боки би се одлучија за липосукцију, ќе ги задовољи светске потребе за сапун. - Милка му е спонзор на Бокита ама само за доручак. - Сенка на Бокита има 150 кила. |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drugarka mi...pokusava da mi objasni deka slusala turbo folk pesna (dozivljaj, posto ne slusame)...i mi go objasnuva naslovot apcinja, piluli nesto taka.. i na kraj iskaca deka pesnata se vika ASPIRIN - seka alesksic
|
|
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некој типац влегува во јавна куќа...
-сакам 10 педери, не се проблем пари! за десет минути му донеле 10 педери, му ги наредиле пред него... -еве како што баравте - 10 комада, се кој од кој... типацов вади пиштол и ги убива првите 9 педери - што направи човече, зошто ги отепа, па нели бараше 10?? а типацов задоволно одговара: - море да знаеш како на овој десетиов сега му е стегнато шупчето! |
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eden drugar sakajki da kazi GAS so 4 bukvi, vika GAZ so 4 dupki |
|
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нашол зајакот пушка и решил да отиде кај Медо да му го каже "филмот". Доаѓа така нак*рчен и му вели на Медо:
- Медо, ајде играј! - Зајко што ти е... смири се... - ДУМММ! (испукал к*ршум во воздух) - Добро...Добро... - Ајде сега Медо качи се на дрвото! - Но...Зајко? Што ти е? - ДУМММ! - Ок...Сега ќе се качам... - Ајде сега, сери! - Но, Зајко... што ти стана, ти барем не беше ваков? - ДУМММ! (Медо почнал да се сере од дрвото) - Ајде сега Медо изеди го тоа! - Немој Зајко така, дај да се договориме како другари, незнам што сум ти згрешил... - КЛИК!...КЛИК! - Седи Медо, јас ќе го изедам! |
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е баш оваа....диплома |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво љубави
Еве јас ти пишувам,немој да по- мислиш дека сум те заборавила.Сакам да по- кажеш и ти интерес за мене.Овде сек- ој ден е прекрасен.Средба,со братучетка ти Сањето ми е секојдневна работа.Со сестра ти се ра- скомотивме и долго разговаравме.Понекогаш ра- ботиме заедно.Пари има!Пи- јачката тука е скапа.Одиме на излет кај реки- чката која како што ја знаеш ти не е веќе истата.Сега гра- нките се зелени.Овде луѓето се поголеми а особено мла- дите ми изгледаат покрупни.Ку- повната моќност е подобра.Нема купувач за мото- рот твој,тешко да го дадеш,тука се бараат помоќни П.С.Мили,за да не направиш збрка,читај преку еден ред |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele Calipso ova mnogu bezobrazno izleze not only for blondes insurance Very funny blonde moment |
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Внеси реплика | страница <1 7172737475 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |