|
Свадба?! Што е најважно за вашата свадба? |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi e jasno samo sto prvo pravat nevestata i mladozenecot otkako ke zavrsi svadbata ?
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da bide CST pokaneta e najvazhno
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидејќи магијата на првата брачна ноќ одамна е илузија, веројатно уморни ги прегледуваат подароците, гледаат дали нешто се дуплирало и го тргаат на страна и бројат пари (ако има и подароци во плик). |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се беше убаво и фустанот, цвеќето и тортата и црквата и самиот настан, гостите пребрани а сега од оваа временска гледна точка не знам дали воопшто требаше сетто тоа. Некако фрлени пари ми се...Освен тоа што си направив ќеифот носев невестински фустан и најпрекрасни кондури
Свадбено патување немавме зашто бевме заглавени со луѓе и локација.
Мислам дека венчавката треба да биде онаква каква младенците искрено посакуваат а не каква би сакале баби, дедовци, мајки, татковци, јатрви и сите останати креатори и планери кои не треба да се прашуваат за нешто што е многу лично освен ако.....некој од нив не ја спонзорира целата фешта.
Доколку си ослободен од туѓо финансиско и секакво влијание свадбата треба да биде онака како вие сте ја замислиле и како ви одговара на потребите и буџетот.
Малите дискретни прослави може да бидат многу убави но и големите гласни, весели свадби не се ништо помалку интересни
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nie imame odvratna sega vo koja velime : " Mu zatvorija kuka na ovoj ". Se sramam taka sto sme vikale i se izvinuvam vo imeto na site niv sto vikale taka.
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nevestata
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гостите...значи одбрани луѓе со кои се гледаш скоро секој ден и си близок,
а не на свадбата да запознаваш дел од гостите.
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |