|
НЕзгоди! |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | ||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во дамнешно време,.... 5то -6то..... снег, подмрзнато,.... тоа плочките кај поштата светат... а ја и дарлинг си идеме од школо со тостови и јадеме... и двете со ташни, ќесиња и ја фино лепо си одам..... и наеднаш кога се испружив,.... тостот на едната страна,... јас на другата,... а ќесето пред мене..... и оваа наместо да ми помогне ми се изнасмеа,.... па за бруката поголема да биде,..... поминаа сто луѓе шо ги знаев....
|
||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
of mori majko
mi teknue sea p.p.s. + i si go dojadov tostot Изменето од DarlinG - 25.Март.2009 во 23:23 |
||
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас во бандера се треснав на улица и се цудам што к*р бандерава бара ТУКА?!
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па нема да го фрлам......
|
||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislev za mojot tost
tvojot se naogase pod tebe |
||
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ne vo bandera ali vo znak za zabraneto parkiranje se imam ocukano. use me boli nosov ko ke se prisetam.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
russia
Сениор Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како помал, се собравме со другари ке одиме на базен.
Тргнавме такси да бараме, и по пат другариве ми викаат еееј ене го татко ти, ке може да не однесе до базен, и јас кога се свртив да го видам татко ми , видов контињер пред мене....бесе касно за реакција и што е нај важно за 3 дена одев на одмор, со модро на десното око. |
||
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KOGA BEV treta godina vo sredno. Bese zimo i Mnogu podmrznato .Odev nakaj kladilnica i pred mene odese edna devojka i onaka devojkava se potopna na mrazot ali z a sreka ne padna.
Abe i se skinav od smeene . I jas posle Da pominam na semafor na pesacki Koga se optegnav na sred pesacki na grb se ispruziv cel I sto da vidam veke zeleno svetlo im se upali na kolive stanuvane na brzina i da me nema . I si velam veke nema smeene na drugi |
||
ankii
Група Регистриран: 25.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сеа се сетив...исто еднаш...летно време и ја си се возам со ролерки со другарките на кеј...и едната 4 метра пред мене а другата 4 метра позади мене...и возам ја и викам ај да и се јавам на другарка ми (на една што не беше со нас) и се јавувам. и ја си возам,во една рака држам шише вода а во друга телефонот,трепкам и одеднаш само осеќам болка,отварам очи и што да видам..сум се испружила колку што сум долга и широка на кеј...луѓе проаѓаат и ми викаат девојче добро си , ти треба помош...а јас сум се фатила да го барам телефонот...шишето беше на 2 метра од мене а телефонот среќа летнал во трвникот блиску до го*но и после дојде другарка ми и едвај станав!
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
pumaval
Нов член Регистриран: 12.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga mi go kupija noviot velosiped, radosen jas deka so diskovi i si vozam bez race da mu isprobam ramnoteza, i gi vidov drugarkite od moeto odelenie blizu pa taman da poglednam pred mene vidov deka veke sum na vlezot vo slatkarnicata... aj sto naprajiv steta napraiv ali cela nedela vo ucilisteto bev TABU TEMA
PEZA EJJ |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Стара е темава, ама ај...
Бевме искочени, во Охрид, и се видов со едни деца шо ги знам од поодамна... Еден цела ноќ покушаваше да ме смува, али не беше тоа тоа... Наеднаш, пријде да ме бакне, и у тој момент се иждрига! БЉАК! |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо не е тоа... Глеј ја ваа приказна сеа... Еден мој другар оде да се мува со една моја другарка и овај бутне и цел јазик и мастиката ваа си ја погтне и ќе се задавила... и правила... агхх агхх давам сееее.... и овај бркал со прстите да и ја изваде и оваа го ударала со раците у јај**** |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele budali decauh... odvaj zedov vozduh....
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вау...мора да бил ептен добар мувач |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |