|
Луѓе, хелп ми!!! |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | |||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Gleam deka tebe nisto zivo ne te prekandisuva. Epa...ko taka - zemi izvaj go naredniot test 1 i odi na spremanje kaj nego |
|||
zaljubena izgubena
Група Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ааа јок ќе го разочарам така :((( ај па ти, на спремање за натпревар напролет, здравје ;))) ем во друг град хахаха! :) |
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mislam deka treba da se sramis od sebe |
|||
zaljubena izgubena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ajdee, ako site zemat taka da se sramat od sebe vo malce zaebani situacii, shto kje stane so svetov? |
|||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Na denesno vreme i usta pena da ti fati od zborenje , tie pak ke nemaat ni sram ni perde ....
|
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
devojko(ako mozam taka da te narecam) ti ocigledno imas golem problem...megutoa tvojot problem ne ti e kako nas da ne ubedis ovde deka pravis nesto pravilno, tuku samata sebesi se ubeduvas i se zalazuvas..ti ne baras mislenje, tuku ocekuvas deka site ovde ke te tapnat po ramo i ke ti recat bravo, prodolzi taka, odlicna si!
nema da te analizirami da gubam vreme na tebe i tvojot profil kako licnost, samo ke ti kazam: osvesti se malku, cukni ja glavata i razmisli!!
a togas dodji na forumov da diskutirame i da razgovarame, ali so druga molba za pomos...kako da pomines niz tvojot sopstven sram i razocaruvanje pred sebesi kako moralna licnost!
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
втора по ред во ист или во друг ? ...........
|
|||
zaljubena izgubena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vo ist bre, jas ne menjam lesno simpatii i ljubovi :) vo osnovno, eden dechko mi se svigjashe od 3to do 7mo odd, pa posle se preshaltav na ovoj, so mala pauza vo osmo odd |
|||
zaljubena izgubena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobro be, shto zborite ko da sum napraila krivichno delo? nitu sum legnala so nego nitu sum ostanala trudna. aman! |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
уф . ти си била верна особа ....... мислам да знае професорот колку си верна , не би размислувал ни минут
|
|||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a togas ke bide problem??!??!
epa odi napravi kako sto si napisala i vrati se...togas ke imame problem za resavanje...
vaka kako sto velis nemame, ne e interesno...
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
кривично дело е да се краде и лаже и убие ........
да се вљубиш не е кривично дело
|
|||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da e moja kerka, jas ne bi ja ohrabrila vo taa ljubov i nikogas ne bi ja opravdala...sepak toa e individualno,sekoj si odgovara za poseledicite...
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |