|
Луѓе, хелп ми!!! |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | ||||
zaljubena izgubena
Група Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
море јас немам храброст да му намигнам, да го погледнам под око, а не пак да му кажам нешто! :)) јас сум многу срамежлива, мноооогу!!! :) ама нај мерак ми е кога ми се смешка, пошто јас сум често насмеана па скоро секад кога ќе се насмеам гледа накај мене и тој се насмевнува :) срцкооо! :)) |
||||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
млада си, и уште не ти се јасни некои работи... само се надевам дека нема да ги научиш на потешкиот начин... батали го професорот!
|
||||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||||
zaljubena izgubena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
е лесно е да речеш :) ти викам, од први септември лани, откога првпат го видов човеков- не ми испаѓа од глава! а јас тешко се одљубувам.... |
||||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Aj potsetete me, od koja vozrast smeat da bidat clenovite na forumov?
|
||||
zaljubena izgubena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
абе не биди конзервативен и помагај ако знаеш не туку дискриминирај тука заљубени души :))))
|
||||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Епа што не прашуваш за помош, кога и самата викаш дека нема ништо да направиш со него? Што да ти кажиме ние повеќе? |
||||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ufff...
Modernive nesto mnogu cesto gi kazuvaat po televizija... Te vamu uapsile pedofil, te tamu... Mi se cini deka kje stanam uste pokzervativen, kje pocnam da razmisluvam deka pedofilite vsusnost se zrtvi... |
||||
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
тоа не е љубов, тоа е залуденост... без навреда, ама мислам дека воопшто и не знаеш што е љубов... |
||||
|
||||
zaljubena izgubena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
можда викам сега дека нема, ама што го знаеш, како проаѓа времето се потешко издржувам во негова близина :) сакам да речам, трпам да не му се фрлам и да го изгушкааам! :) барем гушкање едно и шлапкање едно. не мора повеќе ај! :) |
||||
zaljubena izgubena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
знам, веруј, не ми е сефте :) вторпат ми е :) не сум некој тип шо се занесуе безвеза, ја или сакам или нејќам. ем, мислам дека заносот сепак не би надминал две години :) занесена може сум по Леонардо ДИ Каприо, ама по некој реален немам табиет да се занесувам... |
||||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Само едно ќе ти речам. Најди си дечко што ти одговара на тебе и твоите години и за џабе не се малтретирај. Еј мене да ми дојде некоја 15 годишна ќе и речам мала си срце, не ми се лежи затвор, а 23 имам. Затоа не летајте многу. Поздрав |
||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
od ovie 12 godini kisnene po ucilnici samo edno nauciv: VO DASKAL VERBA DA SE NEMA I TAKODZE BLIZINA SO NEGO! Ima mnogu poubavi momci od nego koi sigurno ke te zabelezat polesno od "sluzbenikot". Veruvaj, se e vo psihata...i toa : JAS GO SAKAM/JA SAKAM , TOA E POJAKO OD SE VO MENE e muabet na vetar. Nemozam da ti kazam kako da go premines toj nacin na razmisluvanje, ama pak ke ti kazam- SE E DO PSIHATA I TI MOZIS DA SE UBEDIS DEKA DASKALCETO E SAMO IZVETVENA FACA
|
||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
eh da me vidis mene ke go zaboravis profesorot za mig plus nekolku godini sum postar od tebe i jas na vremeto bev zaljuben vo edna profesorka po likovno (oti kako Angelina Jolie li4ese vo usnite mislam ama edni preubavi oci imase i uste ima temni oci uf uf uf) |
||||
|
||||
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ни професорот не е реален... си го идеализираш, си го ставила на пиедестал и го обожаваш... тоа си го направила... а всушност и тој е човек како и сите други, со мани...
сега ми се чини дека ти овде и не бараш совет, туку само бараш оправдување за својата залуденост.... |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |