|
Да сакаш или да бидеш сакан? |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 40> |
Автор | |||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nema stradalnici ako istovremeno davash i primash |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Баш така renatax, нема страдалници ако истовремено даваш и примаш... ама изгледа дека не може да биде подеднакво обострано, секогаш едниот сака помалку од другиот
но јас сакам да верувам (и верувам) дека е можно обострано - и да сакаш и да бидеш сакан |
|||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vnimavaj shto posakuvash mozno e da ti se ostvari!
Evenstar,ova primi go kako blagoslov Изменето од renatax - 10.Ноември.2009 во 18:07 |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
благодарам на благословот renatax
мислам дека веќе се остварува |
|||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|||
zezok
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zarem ima nekoj koj ne saka da bide sakan
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Prvo treba da bideme sposobni da sakame za da posakame da bideme sakani
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i da sakam i da me sakaat ...ako e mozno
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa bas e taka. Poveke sakam od sto me sakaat.
|
|||
flinstons
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
treba i da sakas i da si sakan
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
темава као измислена као за мојава новопечена ситуација! Незнам што е правилно и како треба да реагирам
Има 2 убави плави девојчиња. Едната е совршена - изглед, тело, карактер, позитивна енергија.... Богами и брендирана марка, топ гимназијалка, кремче..... само една мана, досега сите што и понудиле му закачила „корпа“. Таа е таа што ја сакам, а таа мене (барем се прави дека) не ме приметува.
Од другата страна стои симпатично и фино девојче. Исто така плава, но сепак не е толку совршена. Е таа е таа која сигурно ме сака , а и мене малку ми се допаѓа
дали да трчам по таа што ја сакам со големи шанси да ми „здрви корпа“ или да вртам 180 степени и да тргнам во поход на другата?
како би реагирале вие да сте на мое место?
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хм..јас сигурно не би трчала по „брендирани марки“ и „кремчиња“...ретко некој од тие брендираните има да понуди нешто повеќе од „марката“...
средбите со таквите типови бар во моево искуство изгледале како онаа хрватска реклама(мора да си ја гледал)каде типов после 100часовно бла..бла..бла..и вели на девојката- ali,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni отсекогаш повеќе ме влечеле пристојни,паметни,забавни типци кои умаеат да ти влеат чувство на посебност... никогаш брендирани липицанери кои цела вечер вртат со глава како радари да видат дали се во центарот на вниманието на цел кафиќ. значи убаво е да сакаш...но многу е убаво и да си сакан |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pristojna , pametna, zabavna , simpaticna, ne samobendisana samo + sto e marka. Princeza....
samo edno sto me vadi od takt e toa sto e super odlicen ucenik i dosega samo za toa se interesira
Mi se cini deka mnogu e poubavo da si sakan, ama stvarno ne znam kako da igram vo ovaa situacija posto ako dobijam sansa kaj nea drugovo devojce ke ostani so skrseno srce
Neznam...stvarno neznam
Pa od druga strana izgleda ke napraam kako sto velis. fala andjelina Изменето од volkswagen - 13.Ноември.2009 во 18:11 |
|||
Внеси реплика | страница <1 3233343536 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |