![]() |
|
Имам ситуација - дај твоја опција! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891011> |
Автор | |
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
opcijaaa.................kon zensko ?? kjutiiiiiiiiiiiiiiiii najdobro...
kon mashko ??? obavezno praj se...... utre da zemam chador ili ne??? ![]() |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
O....... ne izlezi od kancelarija i pojdi vo najbliskiot restoran i naracaj CEZAR salata
S........ da se pravam seznajko ![]() |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
opcija........da idesh na lekar ama ne za bolovanje nego za edna inekcija da ti babnat
![]() Situacija .......Dali utre da jadam pica ili ne ????? pitanje e sad ![]() |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
O...... vo hotel, ke si pomines podobro so drustvo, iako NG veke mi izgubi od harizmata
S...... nastinat sum da odam na lekar da mi dade bolovanje ili da odam na rabota |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
opcija.............DA , blackdeviil prevzemi ja obvrskata pa neka puknat dushmanite
![]() situacija.........Da ja dochekam Novata godina vo hotel ili doma ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
О-веќе си пред да ти кажам...редно е еднашка порано
С-да преземам ли обврска ? |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
О-не ..сега ја преземаш обврската -чувар
С-да си легнувам? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
О-не пишувај...
С- да си продолжам со "читањето" ли ? |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
хахахахха
![]() О-За тебе прашуваш? Ако е за тебе тогаш најдобро ти си знаеш... С-Ми текна нова форумска игра...да ја пишам тука или на кајгана? (имајќи предвид дека тука редовно ми ги бришат а на кајгана не!?) |
|
![]() |
|
O - vidi prirachnikot na vmro sho veli pri takvi nesituaciii
![]() S - Dali vecer ide seks ili podobro utre ?? ![]() |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
(имам дечко а и самата планирав да излезам
![]() ![]() О-кажи му ![]() ![]() С-Немам ситуација што да правам? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
O- a) ako imash dechko da izlezesh...
b.) ako nemash dechko pak da izlezesh za da fatish v.) ako si mazena pak da izlezesh da se izluftirash......... ![]() S- Dali da mu recham na anakin da se zapoznaeme??? ![]() |
|
![]() |
|
не се исклучувај бе каков бокс ајде бирај помеѓу траги-комична драма и бокс што ќе избереш?
![]() Да излезам вечерва или не? Изменето од ВАЖНА - 07.Ноември.2009 во 23:02 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
nemoj cekaj gulabot da ti se vrati sega e nekade nad kumanovo
dali da se isklucam oti ima box |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |