|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика | страница <1 867868869870871 1024> |
Автор | |||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
на мене ма ВАЖНИЧ...ја сум неваспитаната,нели гледаш
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
na muabetot
|
|||
Simnat od visokite planini
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МИИИИРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Анџелинчич што ма толку се лутишЈас пак ќе речам тоа не се однесува на тебе...можам и да набројам на кои 3 мускерарки се однесува ако сакаш...
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
немој ни да помислиш...оти прстот ми е на некое копче...да не ти објаснувам кое...познато ти е не се лутам ма...се смеам |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па ако си толко смела кажи ги другите 2 иминja освен Анастеа
|
|||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мускетарки*
А инаку...зашто одма со црвеното копче? Место да земеш едно кафе да свариш ти... |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еве ти едно кафенце ај додека е топло |
|||
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сакам и јас..... нема да пие другарка ми сама
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ќе ти го кажам второто...блуепрауер...е за третото немам храброст [/QUOTE] Ке го напишем место тебе.Немаш проблем..................mamamd.......
ПП:Важна еден совет ,кога сакаш да кажеш нешто или го кажуваш целото или воопште не кажуваш ништо.
|
|||
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Simnat od visokite planini
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Некаде од тамо сум.
Нема шанси да не е едната Анастеа.Тоа е кристално jасно.
Другите две са Мамамд и блуплеар.Сега чекаме нивниот одговор.
|
|||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А што е ова...се е испомешано...јас ова не сум го напишала....како јас да сум го кажала постот на дерангер,и твојот пост е вмешан заедно со мојот,а ти си го кажал мојот пост??? Не разбирам и другпат вака се испомешувало ама не вака...и од кај излезе овој пост ---Ќе ти го кажам второто...блуепрауер...е за третото немам храброст---
Јас тоа не сум го пишала... |
|||
Внеси реплика | страница <1 867868869870871 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |