|
Сакајте ги непријателите - што со Сатаната? |
Внеси реплика | страница <1 789 |
Автор | |||
Rita.MD
Сениор Регистриран: 25.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Леле кој .
Па добро утро! Ја откри топлата вода! Исус е Првиот и Последниот, ама измеѓу... Секако дека ангелите се во присуство на Бога. Ти што си мислеше? И не провоцирај јасно? Нема што да не боли нас. Исус е Бог. Тоа што операт... овај модераторите прават е нивна работа, но да, сметам дека треба да ни дадат објаснување доколку ја избришале темата. И за тебе "срце", јас сум Анјштајн. |
|||
A religion that gives nothing, costs nothing, and suffers nothing, is worth nothing. - M. Luther
|
|||
hleb20
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
heh . obozavam anjshtajni ko tebe.
3. А кога се приближи до Него, искушувачот Му рече: „Ако си Син Божји, заповедај овие камења да станат лебови.“ 6. и Му рече: „Ако си Син Божји, скокни долу, зашто напишано е: ‚На ангелите Свои ќе им заповеда за Тебе да Те запазат и на раце ќе Те земат за да не Си ја сопнеш AKO SI??? NE, TI SI. Ako zname deka satanata bil angel, i go videl liceto na Boga. Ah mozet da go zaboravil satanata. E da pominalo dosta vreme odtogash Tolku tie poznavanjeto tvoe, gledash belo, ama ete tvrdish crno e. (DALTONIST) Изменето од hleb20 - 07.Ноември.2009 во 15:01 |
|||
Vo imeto na Allah Milostiviot,Somilosen.
|
|||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Побратиме хлеб 20, Она нешто преку Кое БОГ (ЕЛОАХ, АЛАХ) создаде сè а за спасение на сите Го отелотвори во Исус, е првото и последното! |
|||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|||
Rita.MD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ма не ми се верува, цела религија ми ја поби! Цццц што ќе праеше светов без таквите како тебе? Е токму тоа "Ако" Исус го потврди. Тој целосно го познаваше Писмото, а и не падна пред искушенијата. Кој друг нормален би одбил таква понуда, освен ако немал веќе се? И не знаев дека далтонистите не разликувале црно и бело. Ова ќе да е некој новитет во медицината. |
|||
A religion that gives nothing, costs nothing, and suffers nothing, is worth nothing. - M. Luther
|
|||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Prijatelite vo hard disk.
Neprijatelite vo qarantine. Satanata vo Recycle Bin. |
|||
Rita.MD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I'm impressed. А јас будала мислев важи она: Keep your friends close, but your enemies closer. Изгледа дека веќе никој не го слуша Кумот. Изменето од Rita.MD - 07.Ноември.2009 во 22:41 |
|||
|
|||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A Gospod kaj kje go staeme, na Desktop? Ili kako shto povekjeto pravat, na screen. |
|||
Rita.MD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Господ ни е самиот windows во случајов. |
|||
|
|||
MrAleksandar
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Грешно си прочитал, Правилно е "Молете се за непријателите"
А Иначе 'Сатаната' и да се молиш за него нема прошка. Долга тема. Се што сакаш да знаеш побарај во Библијата бе брат. Се мисли на лиѓето непријатели што не мразат. Зошто Бог Ги сака Луѓето, а Сатаната не само што он сака да го уништи Бог, И луѓето ги лаже, за тоа да се молиме. |
|||
ИСУС ХРИСТОС ПРИНЦ НА МИРОТ. I'Love him
|
|||
Внеси реплика | страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |