|
Вицови за политичари |
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Автор | |
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди бучко на бербер.
Додека го шиша берберот му вика: Б-Абе страв ти е од Груевски? В.Б-Не бе шо збориш ти каков страв По некоја минута Б-Абе страв ти е од Груевски? В.Б-Не бе шо збориш глупости? Пак по некоја минута Б-Буле страв ли ти е од Груевски? В.Б-Ама ти кажав не и што трипати исто ме прашуваш? Б- Абе кога го спомнувам Груевски ти се дига косата и така можам полесно да те шишам. Е ова е оргиналот ама ајде нема врска...ти си го кажуваш во таа верзија |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Бранко Црвенковски во некој луксузен хотел во Србија, но имал проблеми со собата. Се јавил на рецепција и рекол:
Ја сам Бранко Црвенковски и ИМАМ ПРОБЛЕМИ СА СОБОМ!! |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најсмешен виц - СДСМ ЌЕ ПОБЕДИ НА ИЗБОРИТЕ
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се вози Грујо со воз и возот наеднаш застанува и овој оди кај машиновозачот
Зошто застанавме, прашува Грујо. Па немаме повеке пруга, одговорил машиновозачот. Бзо, бзо, тесите возот ко да се движиме !!! |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој е условот да бидеш член на сдсм?
-Да знаеш да лажеш и да крадеш |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој е условот да бидеш член на раководство на вмро дпмне ?
- Да знаеш да лажеш и да крадеш !
п.с. ова е оригиналот ама ТИ си го кажуваш тебе како шо ти одговара
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ги кажуваш вицовите како шо треба....Груевски и Јанкуловска исто биле во авионот .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Кој е условот да бидеш член на раководство на вмро дпмне ?
- Да знаеш да лажеш и да крадеш !"
....ova e dobro...stvarno...ama , sepak ...bi kazal ...deka politicharive...ovdeshni...ne se za vo vo vicevi ..tuku za na,..drvo !! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зенмастер јас овој виц вака го прочитав а ти ако си прочитал поинаку напиши
брза а да пишеше некој виц? ------------------------------------------------------------------------------------- сдсм на средба со гласачите. Држат говор и некој од последен ред вика -Абе луѓето немаат леб да си купат! И бранко -Тоа не е точно има толку многу супермаркети
Еден селанец фатил риба во реката и ја однел на жена му да ја зготви.
(од времето кога сдсм беа на власт-ама никогаш тоа веќе нема да се случи!)- Ете ти една риба да ја испржиш! - Немаме зејтин. - Тогаш со свинска мас. - И мас немаме, на „пишанка” одамна не ни даваат во продавницата. - Добре де, ајде свари ја! - И вода немаме, претпладне ни ја исклучија оти не сме ја платиле од лани. Селанецот се изнервирал, отишол до реката и ја фрлил рибата во водата. А рибата изпливала на површината и почнала да вика: - Да живее сдсм да живее сдсм! Изменето од ВАЖНА - 06.Ноември.2009 во 16:43 |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Зошто Б.Ц. во СДСМ го викаат татко на народот?
- Затоа што ни ја еба мајката на сите! Шекеринска оди на Машински факултет и гледа студент како пасе трева во градски парк. Запрепастено му вика: - Еј! Што ја пасеш трева? Така ли прават во Европа? - Ама г-це јас сум студент, стипендијата е мала, родителите ми се социјално слаби, треба ли да се нахранам... - На ти 10 денари, да си купиш ѓеврек, доста пасеше! Студентот ги зел парите и си помислил: "Хммм, со едно ѓеврече цел ден? Ја да продолжам да си пасам." Еве ти го и проф. д-р. Јани Макрадули: - Што пасеш бе? - Ами студент сум, немам пари... - Абе твојата генерација во Европа по цел ден е на интернет, ти трева пасиш! На ти 10 денара, да си купиш ѓеверк и гитла од тука! Студентот ги зема парите и тргнува на кај Филозофскиот и Правниот факултет и, си мисли: "Со 20 денари можам да си купам и ѓеврек и јогурт, ама не можам да се најадам. Ја да си попасам...” Студентот продолжува да си пасе. По некое време минува проф. др. Илинка Митрева: - Кој си бе ти? Што пасеш тука? - Ами, студент сум, стипендијата ми е мала, родителите ми се стечајци... - На ти 10 денари да си купиш ѓеврек и во библиотека книги да читаш, со пасење трева ли ке одеме во Европа?! Студентот ги зема парите и си мисли: „Хмм, може да си купам и бурек, ама ако си попасам уште малку ем денеска ќе се прехранам, ем утре нема да пасам.” И си продолжил да си пасе. Ете ти го бранко - Еј што правиш ти тука? - Ами, јас сум студент, стипендијата ми е мала, родителите ми се сиромашни... - Одиш ли на митинзите на СДСМ? - Одам, одам! - А, викаш ли - уа Груевски? - Викам, скокам-рипам! - А, викаш ли многу сме јаки! - Викам, најјако. - Аха! - рекол бранко и се бркнал во внатрешниот џеб од сакото, извадил едно ливче, напишал нешто на него и му го подал го на студентот. Студентот го зел ливчето и почнал да чита: „На овој студент му се дозволува да пасе во сите градски паркови, школски дворови, булевари и градинки. Со почит,б.црвенкоски”. |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бил бране на официјална посета во уса во белата куќа и после си доаѓа дома и наредува да му се купи златна шолја како што имал Буш.И после му се јавува на Буш да го слушне но се јавила жена му на Буш и му вика: -Срцеееее се јавува оној што ти се измоча цо саксофонот. (стар стар ама добар) Џорџ Буш дошол на посета во Македонија и како што е редот Бранко го однел на прошетка низ Скопје, се шетале, муабетеле и само гледаат човек како моча на улица, Буш извадил пиштол и го убил човекот. Бранко изнервиран го прашал зошто го убил човекот. Буш ладнокрвно му одговорил: - Епа кај нас во Америка, кога ќе видиме некој човек како моча на улица го убиваме... После некое време, Бранко ја посетил Америка... Се шетале по улица и гледаат некој човек како моча... Бранко го извадил пиштолот и го убил човекот за да му врати на Буш. Следниот ден во весник: "Убиен Македонскиот амбасадор во Америка." (исто и овој стар ама добар уште од времето кога бранко беше претседател-и никогаш повеќе!) Изменето од ВАЖНА - 06.Ноември.2009 во 16:55 |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишле Љубчо Георгиевски и Бранко Црвенковски со жените кај Буш на
прием.За време на вечерата на Бранко му се допаднала некоја чинија и
си ја ставил под мишка.Видела жена му на Љубчо и го збрцала Љубчета со
лакотот:
"Виде ли бе,Бранко здипли чинија,земи и ти укради една!" .Станува Љубчо и гласно и свечено им се обраќа на присутните : "Ние Македонците сме ,нели,познати магионичари!Eве јас ќе ставам чинија под мишка,а мојот пријател Бранко ќе ја извади истата чинија од под неговата мишка." |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во еден дуел гостуваат Ахмети и Тадиќ. Ама доаѓа до мнооогу жестока расправија и Ахмети му вика:
- Јебем ти оца у пичку. Тадиќ: - Ваљда мислиш на матер. Ахмети: - И њега. |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седат у канцеларија бранко и бучко и разговараат
бранко-еј глеј го пензионерон пие вода бучко-е добро бе шо ако пие бранко-сигурно јадел нешто мамата негова Изменето од ВАЖНА - 06.Ноември.2009 во 18:02 |
|
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |