|
Колку ве привлекува истиот пол? |
Внеси реплика | страница 123 15> |
Автор | |
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Април.2006 во 11:11 |
Темава е за хетеросексуално ориентрините... Дали ви се случило да видите некоја личност од истиот пол а да не можете да престанете да зјапате во него/неа? Како се чувствувате? Мислите дека накратко се пројавила некоја сексуална привлечност кон таа личност? Или е нешто друго?
|
|
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ми се случува понекогаш да видам некој дечко а навистина морам да зјапам до последен момент... Лично во се*е знам дека не би сакал секс со него, ама едноставно ми е убаво да го гледам. Слични искуства, мислења...?
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ми се има сличено да видам некоја личност од мојот пол која ме воодушевила од нејзиниот изглед, па погледот ми бил насочен кон неа.Истото сум го почувствувала и врз мене да има погледи упатени од страна на некои девојки, но никогаш не ми се појавила сексуалната привлечност, да ја гледам девојката како сексуален облект.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ке видам убава девојка нормално зјапнувам и се восхитувам онака ....баш е згодна или како добро и стои тоа што го носи ама сексуално НЕ.
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој ке се сврти по нешто убаво па неможе секој да биде wow ама сексуално никогаш не сум била привлечена од мојот пол.Неможам ни да се замислам така.Тоа ти е исто како хомосексуалците што неможат да се замислат со спротивен пол,а колку само мораат да глумат па дури и да се женат или мажат
|
|
|
|
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро бе до кога со овија афоризми, разбираш? Аман да му се невиди пукнав. Таман почнавме да ги тепаме овија хомичите на "За Педерите" и вие само да заебите работа пак палите фитли. Апсолутно не сум привлечен од било каква личност од спротивниот пол, па макар и машко!!!!!!! |
|
и то...
|
|
bomboni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
No, jasno ni e deka ne si privlecen od licnost od sprotivniot pol, dobro sto si prizna. A mislam deka i tie od tebe ne se.
|
|
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хаха ова ти се вика Freudian Slip! |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Предосеќам дека во оваа тема најмногу од постовите ќе бидат од женски.. На машките ќе им биде под чест да си признаат оти им е страв да не ги заеб.аваат.
|
|
|
bomboni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova ti se vika 2 lapsuzi vo edna recenica...
By the way, mislam deka ni zenskite ne odgovaraat kako sto treba: 'Кога ке видам убава девојка нормално зјапнувам и се восхитувам онака ....баш е згодна или како добро и стои тоа што го носи ' Ne e muabetot koj sto nosel tuku nesto drugo... Ajde ajde, site sto go doziveale neka napisat zosto mislele deka toa im se slucuva. A i ne znam od sto se plasat lugjevo, pa na forumov se site anonimni, neznam od kogo se sramat. |
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ама некои се имаат кажано на другарите под кој ник се, па им е страв сега да не ги прочитаат....
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ке се повлечам од темава затоа што оди во лош правецСега девојкиве испаднавме хомоа баш си сакаме МАШКИ Изменето од RebeL |
|
|
|
bomboni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeej, zosto sega ova? Pa ja ne te teram da napises nesto sto ne go custvuvas. I nikade ne rekov deka ne ste iskreni... A ima i drugi na forumov, pa koj si se oseka deka saka da zboruva za toa sto prasav neka kaze |
|
Внеси реплика | страница 123 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |