![]() |
|
makedonkite od noviot svet |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сенокос ептен се стаи у филм.....
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
kako ovaa tema spaga vo svetski zagovori???????????????????????????????????????????????????? ????
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
ima samo edno reshenie...... brz potez so katanata
nindza nema milost zatoa e nindza |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bomboni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Bosab mora da gi branam zenite, oti zena mi ke mi pusti nesto. Moram da slusam...
|
|
![]() |
|
уште разговарате на темава, ја мислев отишла у заборав нели заклучивме што е поентата ај бегајте од тука да не ви пустам некој птичји грип,вироза,леукемија.......
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bomboni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Imeto mi e bomboni, ne znam dali tebe ti zvuci zenski ama posto si zabegan ke ti prostam... A tema ne gledam nikade, a i nikoj drug ne ja vide, samo ti si ja znaes ocigledno i sam sebe se razbiras. Zatoa tuka doagam, za da si igram majtap so tebe i da vidam do kaj mozes da ja teras...
|
|
![]() |
|
Abe brat, ti me gledas da pisuvam za pcelite so perat alista so sapun? Ne. Zatoa sto ne sum zabegan...
|
|
![]() |
|
Fala za baknezot, ke i go prenesam na zena mi koga i kazuvam sto pisuvas na forumov, se gazime od smeenje... Eeeeeeej kaj zabegale lugjevo...
|
|
![]() |
|
Da me fati... A ja da ne te fativ deka si lud... I uste mi prakas licni poraki da ne ti vikam deka si lud!!!!??? Ti si LUD... Sto ke pravis ke dojdes tuka i ke me iskubes za kosa???? Brkaj rabota
|
|
![]() |
|
Изгледа ти од дома не си излегол, седиш дома пред компјутер и читаш само глупости ама стварно не вреди времево да го тросам реплицирајки ти имам попаметна работа да му внесам на некој маж карцином или усте подобро некој вирус и ке го гледам како умира болно и споро епа жена сум а според те*е ваква УБИСТВЕНА....
![]() |
|
![]() |
|
Senokos od koja instutucija si izbegal? Nekade tuka procitav deka si lice vo nevladina organizacija... Ti treba da si lice vo vladina organizacija... BARDOVCI. Begaj goni se so ovie gluposti...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |