Испечати | Затвори го прозорот

makedonkite od noviot svet

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Македонија и Свет
Име на форумот: Свет
Опис на форумот: Масони, Рокфелер, Ирак, Иран, Балкан Експрес...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=3535
Датум на принтање: 19.Јули.2025 во 23:11
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com

Тема: makedonkite od noviot svet
Постирано од: maja
Наслов: makedonkite od noviot svet
Датум на внесување: 10.Март.2006 во 19:25
Ovaa tema ne ja razbiram

-------------
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">

Коментари:
Постирано од: Kaneo
Датум на внесување: 17.Март.2006 во 17:51

Генерализирањето е многу опасна работа, сенокос. 

А темава е глупава. Извини, ама тоа го докажува и фактот дека постовите се скоро исклучиво твои.

-------------
Ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country.

Постирано од: bomboni
Датум на внесување: 25.Март.2006 во 14:24
Ti si brat LUUUUUUUUUUUD

Постирано од: mende
Датум на внесување: 25.Март.2006 во 14:30
samo napret

-------------
mbm

Постирано од: bosab
Датум на внесување: 26.Март.2006 во 22:59

Човече што сакаш да кажеш со ова, ако веке набљудуваш само тоа можеш да го видиш дека жените им внесуваат болест на мажите, ма дај те молам дали ова го имаш видено во некоја провинција, село со 5 фамилии од која во едната жената му стаила на мажот отров за глувци затоа што пиел и ја малтретирал и сега за те*е жените се убијци. Денес ако не си слуснал постојат судови каде што лугето можат да се разведат ако не можат понатака да живеат заедно а не го решаваат тоа со тоа што жената ке му внесе болест на мажт да умре побргу и да се раатиса од него. Денес се се решава со договор, барем така е во мојот брак инаку не би ни опстанал еден брак ако нема взаемно почитување на партнерите.

Така не се решава се со болест а поготово не се жените тие сто ја внесуваат во мажот таа болест ( незнам како мислиш дека ја внесуваат) а да не мислиш дека некоја жена го има раширено птичјиов грип според те*е така ке е а?

Датум на внесување: 28.Март.2006 во 16:42
Senokos od koja instutucija si izbegal? Nekade tuka procitav deka si  lice  vo  nevladina  organizacija... Ti treba da si lice vo vladina organizacija... BARDOVCI. Begaj goni se so ovie gluposti...

Датум на внесување: 28.Март.2006 во 22:48
Изгледа ти од дома не си излегол, седиш дома пред компјутер и читаш само глупости ама стварно не вреди времево да го тросам реплицирајки ти имам попаметна работа да му внесам на некој маж карцином  или усте подобро некој вирус и ке го гледам како умира болно и споро епа жена сум а според те*е ваква УБИСТВЕНА....

Датум на внесување: 01.Април.2006 во 19:24
Da me fati... A ja da ne te fativ deka si lud... I uste mi prakas licni poraki da ne ti vikam deka si lud!!!!??? Ti si LUD... Sto ke pravis ke dojdes tuka i ke me iskubes za kosa???? Brkaj rabota

Датум на внесување: 06.Април.2006 во 00:13
Fala za baknezot, ke i go prenesam na zena mi koga i kazuvam sto pisuvas na forumov, se gazime od smeenje... Eeeeeeej kaj zabegale lugjevo...

Датум на внесување: 07.Април.2006 во 00:03
Abe brat, ti me gledas da pisuvam za pcelite so perat alista so sapun? Ne. Zatoa sto ne sum zabegan...

Датум на внесување: 09.Април.2006 во 00:40
Imeto mi e bomboni, ne znam dali tebe ti zvuci zenski ama posto si zabegan ke ti prostam... A tema ne gledam nikade, a i nikoj drug ne ja vide, samo ti si ja znaes ocigledno i sam sebe se razbiras. Zatoa tuka doagam, za da si igram majtap so tebe i da vidam do kaj mozes da ja teras...

Датум на внесување: 10.Април.2006 во 18:05
Originally posted by bomboni bomboni напиша:

Zatoa tuka doagam, za da si igram majtap so tebe i da vidam do kaj mozes da ja teras...

Датум на внесување: 10.Април.2006 во 21:14
уште разговарате на темава, ја мислев отишла у заборав нели заклучивме што е поентата ај бегајте од тука да не ви пустам некој птичји грип,вироза,леукемија.......

Датум на внесување: 11.Април.2006 во 08:49
Bosab mora da gi branam zenite, oti zena mi ke mi pusti nesto. Moram da slusam...

-------------

Датум на внесување: 11.Април.2006 во 08:53

Постирано од: nindza
Датум на внесување: 11.Април.2006 во 12:04
ima samo edno reshenie...... brz potez so katanata
nindza nema milost zatoa e nindza

-------------
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata

Постирано од: angelwings
Датум на внесување: 30.Април.2006 во 22:04
kako ovaa tema spaga vo svetski zagovori???????????????????????????????????????????????????? ????

-------------

Постирано од: oblachinja
Датум на внесување: 30.Април.2006 во 22:09
Confusedkoj znae.......???Confused

-------------

Датум на внесување: 03.Мај.2006 во 17:04
 Сенокос ептен се стаи у филм.....

Датум на внесување: 03.Мај.2006 во 21:46
Докажи со факти па после може да разговараме.

Датум на внесување: 17.Септември.2006 во 18:10
сенокос сеа ме убеди изгледа те кркна некоја македонка од новиот свет штом те нема на темаваConfused само ме интересираа детаљи ама тоа е тоа

-------------

Датум на внесување: 17.Септември.2006 во 18:27
ох....човече ме загрижи...значи уште се држиш,добро е само напред Thumbs%20Up

-------------

Постирано од: naum
Датум на внесување: 19.Октомври.2006 во 12:57
Ova e tema so najmnogu postovi na avtorot to e zs nikoj ne ja razbirat a najmalce mudrecov senokos
Ti brached ili so chorapi kiseli ili so kinezi rasipani se drogirash od sabajle
Trebit da se otvorit tema-----senokos----realnost ili fikcija\
ne e mozno nekoj olku da e glupLOLLOL

-------------
hahahahahah

Постирано од: R-C-F
Датум на внесување: 21.Октомври.2006 во 14:08
Originally posted by naum naum напиша:

Ova e tema so najmnogu postovi na avtorot to e zs nikoj ne ja razbirat a najmalce mudrecov senokos
Ti brached ili so chorapi kiseli ili so kinezi rasipani se drogirash od sabajle
Trebit da se otvorit tema-----senokos----realnost ili fikcija\
ne e mozno nekoj olku da e glupLOLLOL
a  ti  zboruvas  vo  ime  na  ubijcite?

-------------
M O J O T    I Z B O R    E    I S L A M    N E K A    E    I     V A S

Постирано од: sensei
Датум на внесување: 06.Ноември.2006 во 16:16
реалноста е дека сме жива беда, па нормално е дека ќе има некои што се продаваат за платичка, ташничка или парфемче, или уште поарно за слатка илузија.

-------------
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it

Постирано од: raging bull
Датум на внесување: 07.Ноември.2006 во 08:53
AAAAAAAAAlllllllllllllllllllooooooooooooooooo
sho vi e more

-------------
Anger is a gift

Датум на внесување: 26.Ноември.2006 во 01:43
inaku  na  tajnite  raboti  silata  im  se  gubi  toagas  koga  ke  se  razotkrijat  i  za  niv   ke  se  zboruva  javno

-------------

Постирано од: raging bull
Датум на внесување: 27.Ноември.2006 во 15:25
ne znam dali se zezate ili stvarno pish*te na temava/???ShockedShockedShocked

-------------
Anger is a gift

Датум на внесување: 29.Ноември.2006 во 18:14

pa  ako  sakas  da se  uveris   samo  pocni  da  se  zalis  deka  imas  problemi  so  svojot  soprug  i    neprijatelot   e  faten  vo  mamka odma  ke  ve  sovetuvaat  istoto   no  pred  se  morate  da  glumite  deka   ste  glupava{inaku  ripkata  nema  da  zagrize  za  mamecot} 

-------------

Постирано од: Bufce
Датум на внесување: 08.Март.2007 во 13:52
Temava ti e odlicana! Najverojatno so toa so gi vregas zenite sakase samo da privleces vnimanie za da ti vrakaat repliki! Inaku postojat nasi volcici obleceni vo jagneska koza i kinat ko so sakaat i ko so mozat! Zenite go vrtat svetot! Taka e segde pa i kaj nas. Ima "nenadejni" bolesti ama ne za gluposti i banalni stvari tuku za mok! Mozebi ne vi se veruva ili ste daleku no, nemojte da se lazete deka ne postojat. Se e oklu zborot ZENA za toa neka ni se ZDRAVI I ZIVI makedonskite VOLCICI i neka napagaat SILNO ko nikogas do sega!
SmileTongueWink

-------------
put crepe bows round the white necks of the public doves...

Датум на внесување: 23.Март.2007 во 13:34
Originally posted by Bufce Bufce напиша:

Temava ti e odlicana! Najverojatno so toa so gi vregas zenite sakase samo da privleces vnimanie za da ti vrakaat repliki! Inaku postojat nasi volcici obleceni vo jagneska koza i kinat ko so sakaat i ko so mozat! Zenite go vrtat svetot! Taka e segde pa i kaj nas. Ima "nenadejni" bolesti ama ne za gluposti i banalni stvari tuku za mok! Mozebi ne vi se veruva ili ste daleku no, nemojte da se lazete deka ne postojat. Se e oklu zborot ZENA za toa neka ni se ZDRAVI I ZIVI makedonskite VOLCICI i neka napagaat SILNO ko nikogas do sega!              NO   DA  BIDAT  SIGURNI   DEKA  NA  PRVOTO  NIVNO  OTKRIVAJNE  DEKA  POSTOJAT    OD  STRANA  NA    NASITE  CUVARI   KE  IM   BIDE  POSTAVENA   STAPICA  OD  KOJA  NEMA IZLEZ
SmileTongueWink
     DOSEGA  ITOA  KOLKU    SE  ULOVENI  SAMO  STO  TREBA  DA  NAPRAVIME  ZOOLOSKA  GRADINA  ZA  DA  MOZE  DA  GI  GLEDA  I   NORMALNIOT  GRAJDZANIN

-------------

Постирано од: Bufce
Датум на внесување: 24.Март.2007 во 10:27
[/QUOTE]     DOSEGA  ITOA  KOLKU    SE  ULOVENI  SAMO  STO  TREBA  DA  NAPRAVIME  ZOOLOSKA  GRADINA  ZA  DA  MOZE  DA  GI  GLEDA  I   NORMALNIOT  GRAJDZANIN [/QUOTE]
Za nekoi sustestva ne postoi stapica zatoa sto se dovolno mudri da ja izbegnat ili pak imaat visoko razvien oset za kafezite. Ponekogas e mnogu podobro da se zdruzis so nif otkolku da gi plakas cuvarite koj sto nemozat da postignat nisto. Samo dzabeke si gi trosis parite! LOLLOLLOLLOLLOL

-------------
put crepe bows round the white necks of the public doves...

Датум на внесување: 24.Март.2007 во 18:11
pa  koga  ke  napravis  pakt  so  dzavolot  se  znae  sto  se  dobiva  za  kraj

a   idealizmot  koj  sto  go  koristat   tie  se  vika  pekolizam............................................

-------------

Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk