![]() |
|
Предлози за нови игри |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 20> |
Автор | |
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a be treba nekoj moderator da mi dade zeleno svetlo.....
sho znam da ne bide izbrishana ??? sho velish?? ![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
pa trpenie spasenie neka pocheka malku predlogot..
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
za DDarkichot sveeeeeeee
![]() so rizik da ja izbrishat ....... ![]() se nadevam deka ke im se dopadne...... ![]() NO !! tvojata radost za igricata mi e mnogu povazna ...... ![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Ohhh, vo mene se budat chustva... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
taka treba da igrash , da se raduvash.....pa i chustva da ti se budat ....chovecki e toa
a ne mi kisneshe tamu vo veroispovest , istorija.....pffffff na tvoj godini.. ![]() Изменето од bijonse1 - 31.Октомври.2009 во 22:53 |
|
![]() |
|
Не вели така историјата е мајка на знаењето, а вероисповедта духовното созревање. ![]() |
|
![]() |
|
da???? tolku brzo sakash da sozreesh ???
neprirodnoto sozrevanje vo zabrzana forma dava samo nevkusno ovoshje ili prezrean zelenchuk... ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Respect Bijonse za tvoite interesni inovacii vo igrite
Ja imas mojata podrshka
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
thanks Valerche cvetche mirizlivo ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Јас имам еден предлог. Да ставам една нова игра - Азбука на градови на балканот. Чекам зелено светло
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
можеш , можеш ........ мислам дека е добра идеја
![]() |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Штом имам дозвола од ,,администраторот,,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vazna,
Kolku za info
ima Azbuka na Gradovi
nema potreba od selekcija
vo posebna igra
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |