|
Агресивен влез на турбофолкот во Македонија |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne znam shto voopshto i se rasprava za ...vkusovite?..ama,..ako toj mu e navistina najgolemiot i edinstven "problem" na naorodov ,..ondak ,...treba da se soseche od...koren !
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tochno taka, a ponekogash si razmisluvam deka mozhebi i site tie bosovi da se i nekoja namerna kreacija (osven toa za profit) so usmerena cel pak znachi politichka, za otupavuvanje na narodot i nazaduvanje na istiot, kako krajna cel pak pogolema kontrola vrz niv. Znachi pak se vrakame na temava deka odgovara tuka, na politika. Kakov shto e sluchajot so drogata, kaj nas od koga i koj ja donese, normalno vo golemi kolichini??
Vo Avstralija, opshto poznato e deka na Aborigjanite edinstveno neshto shto vo golemi kolichini im e dozvoleno e pivoto.
Изменето од Анастеа - 02.Ноември.2009 во 15:09 |
|||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не можеби туку сигурно. И овдешниве „паметни“ ја научија лекцијата од (развиениот?!) запад. Нешто за што цело време во оваа тема јас со моите постови се обидувам да кажам. Р.Ѕ. Зарем има некој кој не го сфати продолжетокот на оној пост со кравите? |
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mozhebi ima...pa zatoa jas taka "popoleka" i ne naglo go napishav moeto "mozhebi". |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
кравата нема право на избор ..... за разлика од човекот .... а кога ќе натераш некого да не го слуша турбо фолкот туку класика , тогаш пиши ...... знаеш , сепак проблемот е до народот ........ од сариески и васка преку алпина ,орце и кисми да премине на Хајдн , штраус , бах или лист е нешто што се граничи со научна фантастика ........ 90% од народот и не знае воопшто кои се тие ........ и пази споредба ...... да слушаат класика за да се зголеми продуктивноста ....... Изменето од Анастеа - 02.Ноември.2009 во 15:10 |
|||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zlatnik, bash sega baram edna sodrzhina shto pred izvesno vreme naletav na nea niz netov, shto odgovara na temava i ushte poveke zasrtashuvachki deluva, kako kapak vrz seto toa shto dosega spomnavme. Bidi na linija ako mozhesh...za kratko vreme ke ja najdam (se nadevam ) Изменето од Popi - 30.Октомври.2009 во 13:37 |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не се работи за вкус туку за деградирање на младината... Сервирање и наметнување на сосема погрешни вредности...и пред се злоупотребување на младите... |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...a, nekoj so sila...im go "pika" nego vo ush*te?....ako e taka,..tochno e toa pogore.....ili nema izbor drugo da slushaat pa,..moraat toa!!..a, kolku shto znam ,...ako neshto ne ti se svigja,..vikash: uuuaaaaa....i sl. ... se dodeka "trae" toa...
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobro, agreziven vlez.....
aj izvestite me koga se izvrsi poagresivniot izlez via tabanovce |
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Златник многу фаќаш за ситно понекогаш, ама моја грешка што не си ги срочувам речениците како треба, па давам повод некој да си мисли дека сум контрадикторна во изјавите.
Си болдирав што ми беше намерата да кажам а првично и единствено што имам да кажам за темава дека како и секоја појава и одредена култура е условена од времето во кое се раѓа и дека не е конкретно политичка тема.
И мислам дека не и местото тука, но да беше во подфорум Музика никој немаше да ги филозофира аспектите на Турбо-фолкот или немаше да добие на тежина. Изменето од Анастеа - 02.Ноември.2009 во 15:11 |
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Токму така, Култузин и Попи. Потполно се сложуваме Изменето од Анастеа - 02.Ноември.2009 во 15:21 |
|||
Бројни мали луѓе, на бројни мали места, кои прават бројни мали чекори можат ликот на целата планетата Земја - да го сменат.
|
|||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Затоа мислам дека е добро што е тука на подфорум политика. Бидејки го гледаме политичкиот аспект на тој „феномен“ кој е огледало за општата состојба кај нас. Изменето од Анастеа - 02.Ноември.2009 во 15:22 |
|||
Бројни мали луѓе, на бројни мали места, кои прават бројни мали чекори можат ликот на целата планетата Земја - да го сменат.
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Politickiot vlija na ekonomskiot a ekonomskiot na kulturniot aspekt i taka nie se vrtime vo krug. Ako politikata ne ja partizira (ili unistuva ekonomijta) ke imame vraboteni mladi koi sami ke si gi selektiraat ili izbiraat kulturnite vrednosti pa turbo lokot nema da ima tolkava agresija. A i turbofolk divite nema da im bidat idol na mladite.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |