|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика | страница <1 806807808809810 1024> |
Автор | |
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be muzikata ne smeta, nego sto ke pravime sega koga my go dofati mikrofonot???
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе пееме и ние со неа....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vie pejte, mene usive ke mi curat
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе јас убаво пеам....
|
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ve pozdravuvam so pesnata a posebno ninja
http://www.youtube.com/watch?v=xHW7MNo35ro |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam Javna opomena za rasipuvanje na temite po forumov..inaku ke vi kazev jas i za mikrofonot i za pevaljkata i za Cece-to ..i za ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za My Way...... |
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa arno sto te opomenale |
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleeeeee ja sakam ja sakaaaaaaaammm pesnata epten,,so drugarkite celo vreme ja peeme i se zafrkavame za nea |
|
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ovaa e za specijalen pozdrav do nindjata
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala, fala...
|
|
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ova e specijalno za ninjata
http://www.youtube.com/watch?v=GFLGRidfFo4 |
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Yesssss.....
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...конечно пауза ...и гледам пак сама ќе си пијам кафе...ај едно натенане па повторно трчам на работа
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница <1 806807808809810 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |