|
Бошковски ослободен, Тарчуловски виновен! |
Внеси реплика | страница <1 1920212223> |
Автор | |
AleksandarS.
Нов член Регистриран: 05.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јохан е човекот кој застана во одбрана на својата земја кога и беше најпотребно, па затоа сега е ред на целиот македонски народ да покаже солидарност, единственост, почит и хуманост према него. Во овие исклучително тешки моменти за него, кога на 29.10.2009 сите заедно ќе ја очекуваме ослободителната пресуда за Јохан, поддршката е и повеќе од потребна.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
народот без поддршка на официјалните власти е само мртво слово на хартија ........
|
|
Македонецот
Нов член Регистриран: 19.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Четврток на 29.10.2009 година, во 08 часот во Соборниот храм „Свети Климент Охридски“, ќе се оддржи литургија со која ќе чиноначалствува поглаварот на Македонската православна црква г.г. Стефан.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тарчуловски ја има подршката на сите луѓе кои и сакаат добро на македонија и треба да биде ослободен бидејки не е коректно да биде суден само тој, кога неговите надредени с еослободени, кога не с еразгледувани 4 хашки случаи, односно се отфрлени како да не се случиле.
Но едно нешто што не ми се допаѓа е политизација или собирање поени на сметка на неговата судбина. Зошто? Па направивме фешти за ослободувањето на Љубе Бошковски, а сега кога одбра друга политичка опција го прогласивме з апредавник. Дали, хипотетички и Јохан го стори истото и со него ќе постапиме како со Бошковски? Мислам дека во Македонија фали една политичка зрелост во тој поглед. |
|
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека во Македонија фали една политичка зрелост во тој поглед. И повеќе од тоа....мудрост! |
|
Homo homini lupus est...
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И Јохан Трчуловски треба да биде ослободен по истиот основ по кој беше ослободен Љубе Бошковски...........но очито не постои интерес за негово ослободување. Дури и самиот Ношковски одбива да каже дека тој му има идадено наредба за извршување на воена задача. која самиот Бошковски наводно ја има примено од тогаш врховниот командант, сега покојниот Борис Трајковски.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај да не се мачам да пишувам оти истово го мислам и јас.
Хашки подметнувања Гордана ДувњакШто народ сме! Народ кој знае арно да каже само
за покојници, а за живите се' најлошо! Кој знае да пофали дури кога
некој ќе постигне успех во странство, а додека е дома го оспорува! Кој
умее некого да го издигне до небеса, а веќе утре со сета силина да го
тресне од бетон! Кому омилена поговорка му е - да му умре козата на
комшијата! |
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Народ кој знае арно да каже само за покојници, а за живите се' најлошо!"
Ovaa rechenica jas mnogu pati si ja povtoruvam i se prashuvam zoshto e toa taka? Dodusha i ne samo kaj nas i sekade go ima, megutoa sepak tuka moram da bidam malku pokritichna i da recham deka kaj nas mnogu poveke e zastapeno. Se plashat od konk*rencija li...pa duri od koga ke umre ke uvidat deka ja nemaat, pa zatoa duri togash navaluvaat i isplakuvaat?? Ili pak sepak se raboti za nekoja posledica od dologodishnite okupacii i ponizhuvanja, pa sega sekoj sekogo kritikuva samo, bez da gi ukazhe i pozitivnite raboti?
"Наместо целата енергија на државата, а особено на владејачката партија ВМРО-ДПМНЕ да се насочи на тоа како да им се помогне на адвокатите на Тарчуловски да се докаже вистината за вистинскиот карактер на конфликтот од 2001 година, се прават недоветни брифинзи во политички цели."
Ova poslednovo mozhebi malku e samo von sporedbata izlezeno, zatoa shto sepak NIEDNA politichka partija ne izleze javno da rasprava kako Ljube i Johan se skarale i koj na kogo napreku poglednal, tuku toa go praveshe medijata, za zhal.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A, ima li rezultatai od Brifinzite..........ili se toa trach muabeti a licheni finansiski celi?
Vo nashe vreme brifinzite bea REFERIRANJE i odgovor i zadavanje novi zadachi po referiranjeto....... Ova sega ne mi e nekako jasno........ Ne deka ne mi e ama se sveduva sepak na trach muabet............Zatoa i nema rezultati drzjavata....... |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја кажа...“вистината“!!! |
|
Homo homini lupus est...
|
|
Buggyman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=-ovmN3fDM_E |
|
Homo homini lupus est...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес брат, утре предавник. Еееех, каде ли замина љубовта |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И навистина MAKEDONIJA I SE E MOZNO, ZA ZAL. |
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако во минатото си правел зулуми можеби нетребало толку да се силиш.Оти со погрешната слика кај народот сега ни триста видеа нема да те исперат
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |