![]() |
|
****** ИЛИ***** |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 924925926927928 1024> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dengubenje vreme
Sam-a ili so drustvo?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Со друштво
Големо или двајца |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Dvajca
![]() Centar ili periferija (za zhiveenje)
|
|
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
периферија
глад или жед |
|
![]() |
|
Ni edno ni drugo
Sonce ili mesechina?
|
|
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
sonceeeeeeee
![]() astronaut ili pilot ( za soprug/a mislam ![]() Изменето од bijonse1 - 24.Октомври.2009 во 20:48 |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Ja sum za stujardesa
![]() Klupa ili stolica |
|
![]() |
|
Stolica
Kineski ili meksikanski restoran?
|
|
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
I dvata
Vojna ili mir |
|
![]() |
|
Vojna
Ana Karenina ili Damata so kamelii?
|
|
|
|
![]() |
|
Ana Karenjina
Bajadera ili toblerone |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
toblerone..
stanlio i onlio ili charli chaplin ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Мир
![]() по секоја цена или на попуст? ![]() |
|
![]() |
|
Zavisi Shto
![]() Kniga ili Film? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 924925926927928 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |