|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 6768697071 277> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jako e.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Голов е закон...ама овај Игор Трпески е лапсуз невиден
http://www.youtube.com/watch?v=3Z8rZsfrsZo&feature=player_embedded |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Ecy0
Група Регистриран: 03.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Замислете слика. Замислете дека сте стигнале до тоа место со помош на вселенски брод,точак,магаре,шпедитер,мотор,ролери..whatever... Што правите после тоа? Кој е вашиот избор? Еве како би одговориле некои карактери на луѓе: Илузионист: Ќе ги викнам сите духови на помош што се случва наоколу... Фантазер: Ќе пливам по реката со оган... Реалист: Ќе се разбудам / Ќе стиснам Escape Авантурист: Ќе видам што има од другата страна на карпите Педер: Која е најшилеста карпа? Се осеќам мн запалено овде... Хакер: Псссс...да му најдам ИП - и сонце ќе се види и река и све... Математичар - Се осеќам на висина од 90 стапки имам уште 1% гориво од потребното да се спуштам.. Хемичар: Има некој лакмусова хартија? Физичар: Секое тело фрлено во онаа река онаму..... Селјак: Ја не су от туа и не зна кој пат да го вата.. Религиозен Фанатик: Господи,ти кој ги создаваш овие чуда и чудовишта...бла бла бла бла бла бла бла Атеист: И ние ќе бидеме некој ден дел од ова.... Песимист: Нема шанси ја да сум стигнал до вакво нешто Музичар: Ајде далииии знаеееешш....памееетишшш милицееееееееееееееееееееееееееееееееее Кодош: Чек да му кажам на овој да види што има ваму... Металец: Let them Burn!!! Hail Satan! \m/ Панкер: Има нешто за пиење? Турбо Фолкер: On je podmetnuo pozare,u mom srcu, u mom telu, u mojim grudimaja ih gasim uvek negde... Политичар: И овде треба некој митинг да одржиме... Чак Норис: Ама сум ги средил... GBL:Овде има Вип Зона? Боки 13: Ова е дело на тие што ме мразат. Цеца: Лепи Громе моооооооој Самоубиец: Ова го барав...години... Африканец: Ладничко овде бе? Русин:Это очень горячее место Шиптар: Cosmofoni Sqiptare,nuk ka server... Случаен Минувач: Пак трескате зелени на форум? |
|
• Come as you are, as you were
As I want you to be As a trend, as a friend, as an old enemy Take your time, hurry up The choice is yours, don't be late. Come As You |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му дошло покана на лавот за у војска и овој се побунил:
- Ма каква војска, ја сум лав, цар на животните, не идам у војска. - Цар, или не, мора да одиш, сите животни одат, ќе одиш и ти. И така лавот застанал во строј, кога старешината му се развикал: - Шо е ова волкава коса, одма на шишање. - Ја на шишање? Па ја сум лав, нема шанси да идам на шишање. - Море ќе одиш, глеј го оној глушецот како убаво се потшишал. А глушецот се јавил: - Ја уствари бев еж. |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Господ ги создал мажот и жената.Го гледа мажот и вика:Tи ти си совршено суштество,потоа ја погледнува жената и вика:А ти хмм..ти треба а се шминкаш...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 6768697071 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |