![]() |
|
Како делуваат пофалните зборови кај човекот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Пофалби...хмм...најдрага пофалба ми е онаа од човек компетентен по областа по која ме пофалува и човек што поседува доста знаење. Таа ми е најдрага, па по неа доаѓа мојата пофалба.
![]() ![]() Освен во тие два случаи, не обрнувам многу внимание на пофалби. P.S. Да додадам само, јас сум од амбициозните типови кои целат на високо и ретко се задоволуваат со "златната средина". ![]() Изменето од bounty_hunter - 24.Октомври.2009 во 21:37 |
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
kaj mene- stimulativno !
![]() ![]() |
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Ako se umereni....stimulativno
Ako se preterani...licemerie |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Ako se zasluzeni kako nagrada.
Ako se reda radi, razocaruvacki... |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Точно така, најдобро е кога е умерено зошто знаеш дека е така, а кога се претерани најмногу ме нервира, оти знам дека некој ги кажува а не ги мисли. ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |