|
Чак Норис факти... |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 43> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак Норис ја знае тајната на Викторија.
|
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што се случило кога ќерката на Чак Норис ја изгубила својата невиност?
- Чак Норис и ја вратил! |
|
|
|
Rita.MD
Сениор Регистриран: 25.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
What's with the Chuck Norris jokes?
Well, I guess only Chuck knows the answer. |
|
A religion that gives nothing, costs nothing, and suffers nothing, is worth nothing. - M. Luther
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Господ првиот ден го создал светот, вториот ден ја создал светлината, третиот ден Чак Норис а четвртиот ден веќе јадел котек.
Што се случува кога Бананамен ќе ја изеде бананата? - Се претвора во Чак Норис |
|
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шетал така Супермен и видел едно дете како плаче
- зошто плачеш , малечок? - ме натепа Чак Норис - па шо не седиш мирен бе мали? |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак Норис пие вода од чешма на екс.
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак Норис може да победи на формула 1 трка со југо.
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога Чак Норис игра покер дилерот само нему му дели џокер
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се верува дека чак норис има убиено кит со петарда и тоа под вода.
Откако Чак Норис дознал дека на земјата има цунами тој престанал да ги пере алиштата во океанот. Чак Норис може да смати кајгана на око. Зашто чак норис ја измисли лажицата? -бидејки било прелесно да се убие човек со нож или виљушка. Чак норис може да живее во перфектен хаос и секогаш коа му треба нешто тој не го бара тоа, тоа иде кај него. Изменето од Schumacher - 26.Септември.2009 во 11:27 |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак Норис може да удри киклоп меѓу очи
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чак Норис има јадено ќотек само од Iron Man односно од мене!!!!!
|
|
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто Грујо јаде ќотек од Чак Норис?
-Затоа што Грујо му вика Чак Нолис! |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога полицаец ќе го застане Чак Норис, он не покажува лична карта и возачка на полицаецот туку полицаецот на Чак Норис.
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите имаме глувчиња на компјутерите само Чак Норис има лав!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |