![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 136137138139140 240> |
Автор | |
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Некоја загрепчанка се омажила за кумановец. За време на свадбата, кумановецов се сторил дрво пијан, па вечерта кога дошло ред на жената да и посвети време во креветот, но никако да ја погоди.
Загрепчанкава видела дека не му оди па му вика: - СТРАГА, СТРАГА (демек одзади да проба) А кумановецот: - НЕ ГА СТРА МОРИ, ТУК НЕ МУ Е ДН!!! |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Му носи Перица на дедо му таблетка Вијагра
Дедо му зачуден го прашува : - Море внучко што е ова чудо ? - Абе дедо со оваа таблетка ќе бидеш како пред 30 години со баба. - Ако е стварно така , утре имаш 100 евра од мене . Следниот ден дедото му дава на перица 1100 евра. - Нели се договоривме 100 евра бе дедо ? - Да де , 1000 евра се од баба ти . |
|
![]() |
|
Професорка во средно школо им најавува на учениците дека за една недела ќе имаат тест.
Еден од мангупите во класот ја прашува: - А професорке, оправдано ќе ми биде ако тој ден не дојдам во школо поради сексуална исцрпеност? - Не, ќе мора да пишуваш со другата рака. |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Знаете ли што политичарите и пелените имаат заедничко.
- Мора да се менуваат од иста причина! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Си разговараат Трпе и неговиот син: - Тато, што е тоа педер? - Види сине, тоа ти е на пример, кога ние порано одевме на печалба, и таму живеевме во една барака само мажи. И секоја вечер си влечевме сламка, и на кого ќе му се паднеше најкратката, тој ќе беше таа вечер жена. Така една вечер сламката му се падна на Ставре. Тогаш тој ни рече, дека не му се игра повеќе, и ни кажа пак да си влечеме сламка. Еее, сине тоа ти е педер.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Shto pravi cigo koga sedi na kompjuter?
-Chepka vo Recycle Bin! |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Каква рамнотежа на духот и материјата - глупав си колку што си тежок
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Жената го чека својот маж програмер кој се враќа од работа...
- Здраво душо, се логирам. -Што мислиш за нова перална мажу? -Internal error, Out of resources. -Дај ми ја кредитната картица, сакам да одам во шопинг. -Sharing violation, access denied... -Ме сакаш ли како компјутерот или ти служам само за забава? -Too many parameters... -Погрешив што се омажив за тебе! -Data type mismatch... -Ти си тотално луд!! -...by default. -Што е со твојата плата? -File in use. Try Again later. -Што се случило сабајлево со колата? -System is unstable. Press CTRL+ ALT +DEL to reboot. -Сакаш ли уште малку вино? -File system is full. -Што мислиш за мојата фамилија? -Unknown virus. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
![]() ---------------------------------- Отишло едно дете во продавница што неможе да рече К и вика -Дајте ми едно тафе. И продавачката: -Што е тоа тафе бе немаме тафе Детето: -Е како немате мене ми рекоа тука да купам тафе Продавачката: -Абе немаме тафе што ти е тоа тафе? Детето: -Епа ме боли тулето ако немате тафе Продавачката: -Срам да ти е бе така што збориш Детето: -Аааа тетке знаете што е туле а незнаете што е тафе ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Мујо чита новина ........
“ милиција бара маж , висок 180 см , тежок 80 кгр поради силување во парк “
што велиш , да се пријавам , го прашува Хасо ?
а зошто да не , му вели Мујо ............
ем ќе уживаш во работата а сигурно и платата е добра ....... ипак , под државна капа ќе бидеш ........
|
|
![]() |
|
Се шетаат Трпе и син му, бруцош на ДИФ, по една ливада: - Е сине, тука татко ти прв пат дупеше, а одозгора беше мајка и, и не гледаше... - Аман бе стари, и што кажа? - Мееееее!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Си била банда полжави и нападнале желка. Кога дошла полицијата и ја распрашувала желката што се случило, таа им рекла:
- Не знам, све се одвиваше некако брзо... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Се шетаат Трпе со синчето по населба, и поминуваат покрај училиштето.
- Знаеш дека и тато учел тука пред 20 години? - Аааааа, затоа ми вика учителката дека идиот како мене не сретнала 20 години! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Трпе се враќа од град и целиот возбуден:
- Трпано мори, ај да играме "Големиот брат". - Ајде! Трпе ја повлекол завесата помеѓу него и Трпана и со дебел глас: - Трпано имаш две минути да ја напуштиш куќата! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 136137138139140 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |