|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика | страница <1 756757758759760 1024> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра вечер
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
povelete kaficaaaa,i jas zaminav a vie ostanete mi so zdravjee
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Келнер! Пијачка за сите и мезе нормално Јас частам По 3-4 дена безволност и неубави моменти ПАК СУМ ИСТИОТ СТАР ФОЛКИ
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj, posto kasnam, za mene edno kafe, folki. Cigara imam
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas malce kasnam
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро тука има конобари или не
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se spremat za treta smena
hallo |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па трета смена почна
Колку е саат |
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neka se posluzi koj sto saka
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee sega...koj gleda na saat sega...eve kafeto e tuka...pa kad tad ke se pojavat
|
|
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мммммммм кафе,фала Супер Бабичке
|
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj i nesto lesno za jadenje...da nema placki i zalbi
|
|
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kazi ama sum vredna
no problemo srce |
|
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вредна ,брза,немам коментар
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 756757758759760 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |