|
Предлози за нови игри |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 20> |
Автор | |
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе не му се смејте на чоекот....сака да каже дека некој може случајно да заборави...па вака ќе си повтори
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da znaev deka ke mi se smejte nemase da predlozam
|
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa i jas imam togas eden predlog
aj da igrame brojka do brojka edniot ke kaze 1 drugiot 2 drugiot 3 i taka natamuuu.. |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo za my isto mislime, aj jas sakam i da predlozam da igrame ZABA
|
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a so e toa zaba |
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а да играме калимеро
|
|
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe my isto se igrae kaa kalimero samo se kreka
|
|
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
volkavi magarinja i uste da krekameee
|
|
|
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ili semafor da igrame a?
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а ти ако не сакаш , гугај како гугутка
|
|
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cek sea, da rascistime koj so ke prave
|
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj vaka ......
eden ke kaze neshto na primer grad odreden, zivotno ili pisatel ili bilo shto.... i do pet da se kaze karakteristichno za nego......igrata da se vika KAZI PET.... primer Veles..... 1. Vardar 2. Chad i smog 3.Titov 4. odbojka 5. ne mi teknuva drugo ?? i posledniot petiot dava predlog za slednio zbor za asocijacija aj primer .......kengur 1. torba 2.avstralija 3.skok 4.bokser ........................................itn......... |
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Podobro igrata da se vika KAZI CETIRI
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a beeeeeeeeeee zs si takovvvvvvvvvvvv ne igrammmmmmmmmmm vishe ............................ljuta sum Изменето од bijonse1 - 23.Октомври.2009 во 23:14 |
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |