IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Свет
  Активни теми Активни теми RSS - makedonkite od  noviot svet
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

makedonkite od noviot svet

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Автор
Порака
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: makedonkite od noviot svet
    Испратена: 10.Март.2006 во 19:25
Ovaa tema ne ja razbiram
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Kaneo Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Февруари.2006
Локација: Canada
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kaneo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2006 во 17:51

Генерализирањето е многу опасна работа, сенокос. 

А темава е глупава. Извини, ама тоа го докажува и фактот дека постовите се скоро исклучиво твои.

Ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country.
Кон врв
bomboni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2006
Локација: Czech Republic
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2006 во 14:24
Ti si brat LUUUUUUUUUUUD
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2006 во 14:30
samo napret
mbm
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2006 во 22:59

Човече што сакаш да кажеш со ова, ако веке набљудуваш само тоа можеш да го видиш дека жените им внесуваат болест на мажите, ма дај те молам дали ова го имаш видено во некоја провинција, село со 5 фамилии од која во едната жената му стаила на мажот отров за глувци затоа што пиел и ја малтретирал и сега за те*е жените се убијци. Денес ако не си слуснал постојат судови каде што лугето можат да се разведат ако не можат понатака да живеат заедно а не го решаваат тоа со тоа што жената ке му внесе болест на мажт да умре побргу и да се раатиса од него. Денес се се решава со договор, барем така е во мојот брак инаку не би ни опстанал еден брак ако нема взаемно почитување на партнерите.

Така не се решава се со болест а поготово не се жените тие сто ја внесуваат во мажот таа болест ( незнам како мислиш дека ја внесуваат) а да не мислиш дека некоја жена го има раширено птичјиов грип според те*е така ке е а?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2006 во 16:42
Senokos od koja instutucija si izbegal? Nekade tuka procitav deka si  lice  vo  nevladina  organizacija... Ti treba da si lice vo vladina organizacija... BARDOVCI. Begaj goni se so ovie gluposti...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2006 во 22:48
Изгледа ти од дома не си излегол, седиш дома пред компјутер и читаш само глупости ама стварно не вреди времево да го тросам реплицирајки ти имам попаметна работа да му внесам на некој маж карцином  или усте подобро некој вирус и ке го гледам како умира болно и споро епа жена сум а според те*е ваква УБИСТВЕНА....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2006 во 19:24
Da me fati... A ja da ne te fativ deka si lud... I uste mi prakas licni poraki da ne ti vikam deka si lud!!!!??? Ti si LUD... Sto ke pravis ke dojdes tuka i ke me iskubes za kosa???? Brkaj rabota
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2006 во 00:13
Fala za baknezot, ke i go prenesam na zena mi koga i kazuvam sto pisuvas na forumov, se gazime od smeenje... Eeeeeeej kaj zabegale lugjevo...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2006 во 00:03
Abe brat, ti me gledas da pisuvam za pcelite so perat alista so sapun? Ne. Zatoa sto ne sum zabegan...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2006 во 00:40
Imeto mi e bomboni, ne znam dali tebe ti zvuci zenski ama posto si zabegan ke ti prostam... A tema ne gledam nikade, a i nikoj drug ne ja vide, samo ti si ja znaes ocigledno i sam sebe se razbiras. Zatoa tuka doagam, za da si igram majtap so tebe i da vidam do kaj mozes da ja teras...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2006 во 18:05
Originally posted by bomboni bomboni напиша:

Zatoa tuka doagam, za da si igram majtap so tebe i da vidam do kaj mozes da ja teras...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2006 во 21:14
уште разговарате на темава, ја мислев отишла у заборав нели заклучивме што е поентата ај бегајте од тука да не ви пустам некој птичји грип,вироза,леукемија.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2006 во 08:49
Bosab mora da gi branam zenite, oti zena mi ke mi pusti nesto. Moram da slusam...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.