|
ЕНЕРГИЈАТА ЗА ИДНИНАТА ЌЕ ПРОТЕЧЕ ОД МАКЕДОНИЈА |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 16> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...covekov mora da e na saemot TEHNOMA!
..to se vrti..vrti...vrti...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dokazano e naucno deka poradi zemjinata teza ne e vozmozno da se napravi perpektomobile na zemjava pa zatoa tvojata ideja e nevozmozna.
ako si patentiral nesto toa neznaci i deka istoto toa i moze da funkcionira.ti spored glupostva sto ja pravis treba da si policaec. |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa, toj i ne krie deka e policaec!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Војо Ушевски
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 09.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://vojo.com.mk.blog.com.mk/43446/taxonomy/term/27 Оваа адреса требе да се залепи горе на пребарувачот за да го преслушате мојот разговор на Македонското Радио и ако имате некаква забелешка било позитивна или негативна слободно искажете ја со ваш коментар.ПОЗДРАВ Изменето од Војо Ушевски - 22.Октомври.2009 во 16:08 |
||
иноватор-уживајте во животот и настојувајте секогаш да бидете при себе.
|
||
sasebt
Сениор Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a vojo me interesira, taa masinata od drvo, so ja imas napraeno, raboti? t.e., dali tvojata ideja e eksperimentalno potvrdena? od tebe ili od nekoj drug?
|
||
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
||
Војо Ушевски
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
АЈ СО СРЕЌА И НА ОВАА МОЈА ТЕМА И ИСТАТА ДА СЕ РЕАЛИЗИРА ВО 2010 ГОДИНА.
видео резултати за Vojo Ushevski ОВАА ЗАЛЕПЕТЕ ГО НА ПРЕБАРУВАЧОТ И ПРЕСЛУШАЈТЕ ГИ НОВИТЕ 6 КЛИПОВЕ НА ЈУТ-ЈУП ПОЗДРАВ И СЕ НАЈ ДОБРО ВО ПОНАТАМОШНИОТ ВАШ ЖИВОТ И ДА ДОЧЕКАМЕ ДА СЛАВИМЕ КОГА ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРААТ МОИТЕ МАШИНИ-А ШТО ПО БРГУ Е ПО ДОБРО ИЛИ ВО 2010 ГОДИНА. , Изменето од Војо Ушевски - 09.Март.2010 во 22:34 |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ili da ne go uchutkale onie golemine (svetski) naftashi? ..."ke mi pravel on energija od...nishto,...a"!! .... sigurno si rekle ! |
||
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne moze da se ostvari toa,posto vladata resi da go koci ovoj "proekt" a da "go forsira" gasot od Rusija ..preku Srbija normalno. Ke cekame srbite da go napravat gasovodot pa da ni dadat malku od..gasot. benificaran rab.staz e opasna rabota. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Војо Ушевски
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вечерва во 22,30 минути на ТЕЛЕВИЗИЈА СОНЦЕ во емисијата МАКЕДОНИУМ што ја води и реализира МАРИНА ДОЈЧИНОСКА гледајте го моето излагање за машината и за Енергијата и дајте свој коментар а ако може некој и нека ја снима и нека ја постави на ФОРУМОТ.ПОЗДРАВ
|
||
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
- oooo,... vojo!
..pa ti ziv si bil be?! ...a be, 2010-ta pomina odamna , i nisho od tvojot ''dolap'' ne bidna....shto taka? |
||
||
Војо Ушевски
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добар сум и работам на машинатаа земав и друг патент http://www.ippo.gov.mk/docs/xFiles/gazeta/GL-1-2014/GL-1-2014.pdfна страна број 10 од гласникот е објавен а мозете да ја преслушате и оваа емисија па дајте свој коментар.НА YOU TYBE НАПИШЕТЕ
TV SONCE VOJO USHEVSKI ОЗДРАВ И НЕ ЗАВИСИ ОД МЕНЕ ЗА РЕАЛИЗАЏИЈАТА НА МАШИНАТА НО СЕ НАДЕВАМ ПРЕКУ ФОНДОТ ДЕКА ЌЕ ГИ РЕАЛИЗИРАМ МАШИНИТЕ. |
||
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...vazno si ziv ( i zdrav) vojo!
|
||
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме остави без зборови. Браво! Изменето од Messenger - 03.Јуни.2014 во 18:32 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |