|
ПОДДРШКА ЗА АКАДЕМИК БЛАЖЕ РИСТОВСКИ |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
блаже сменет ....... мора да е поради она со потеклото ...... не на албанците туку нашето ........... она неантичкото
|
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Р И С Т О В - Задоволен? Кај нас кој како сака си се пише, само да може да го прочита и неписмен! |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
греотичка човекот ........ а што убаво им послужи ... и на брадатата будала љуБчо па и на овој шарло ...... се надевам дека барем му се исплатеше
|
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Допрва ке се прават ископини и ќе се докажуваат античките корени , па потоа ..........јавна дебата......или референдум! Власта обожава референдуми - дум, дум, думи! Па нека докаже некој дека сме антици наместо словени! Блаже не заслужи смена! Изменето од lilica - 08.Октомври.2009 во 13:37 |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој има право на своја вистина. Секој има право да си каже, да се одбрани. Не може некој само да биде нападнат. Читајки го написов едно нешто посебно ми привлече внимание и кое и тука на форумов проткајуваше како прашање или дилема- Кога луЌето стасаа да ја прочитаат енциклопедијата или секој си читаше што му одговара па реагираше онаму каде ’’лично’’ го заболе. Според академик Блаже Ристевски некои ке одговраат односно ке им биде дадена можност пред правосудните институции да кажат што мислеле кога упатувале лични навреди кон ликот и делото на академик Ристески.
Политички менаџмент со МАНУ |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi kje dojde eden den vo nasata istorija koga kje mozeme da napiseme
ENCIKLOPEDIJA, za toja sme uvereni deka e ispravna denes ne e toj den denes sme zaloznici na nasite malcinstva koi ni kazuvaat kako da rabotime se i sesto denes sme zaloznici na komsiite koi ni kazuvaat kako da rabotime se i sesto denes sme zaloznici na evropa i denes sme zaloznici na celiot svet koj ni kazuva kako da rabotime se i sesto se nadevam deka nasite vnuci kje mozat da rabotat se i sesto vo nivna drzava jbg PS denes sne zaloznici na samite sebesi.. duri i NAPISANO DEKA DENES E SONCEVO SO PROSECNA TEMPERATURA OD 17 STEPENI.. kje naide NA OSTRA KRITIKA od pola nas Изменето од anakin - 10.Октомври.2009 во 09:56 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Апсолутно го поддржувам, како можете вие кои не сте ја виделе сеуште Енциклопедијата туку така да анатемисате еден човек кој зад себе има оставено големио анучни трудови?
Од кога сите лаици станавме такви поголеми академици? Си кажа човекот, ова е Прва Национална Енциклопедија, и изрази спремност да се повлечат “слабостите“ па ќе излезе второ издание, па и тоа ако има слабости, трето, итн. Но ова е Прва Национална Енциклопедија и тој факт никој нема да го смени. Да се чуди човек, М.Н.Енциклопедија-а да се крои по ртамковн терк, ало, ово нема ни у Београду... Да се мењаат факти ради додворување на НАТО (ако не бил агресор, што бил? Кој беше Весли Кларк?) |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bi go podrzal ako ENCIKLOPEDIJATA JA SOTREA SAMO malcinstvata, komsiite evropa i cel svet
no ja sotrea i dosta od nasite, taka so imam da go podrzuvaam, nemam namera da se boram so del od sopstveniot narod toj e takov ili onakov, no MOJ |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој човек прво треба да се брани сам себе па потоа да биде подржан и од другите. Жалосно е што сега кога се побара негова оставка се одлучи да проговори односно да не молчи повеќе. И треба да каже затоа што во ’’палата на мудреците’’ очигледно дека и има помалку мудреци а повеќе тезгаџии. За жал.
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lilice, doprva ke iskopuvaat za da ja dokazhat kompletnata slika za kulturata na antichkite Makedonci kako istoriski podatoci, dodeka antichnosta na etnichkite Makedonci VEKE e dokazhana.
Ovie ispituvanja na shto shto ti lichat, na zafrkancija li?
Celosniot report;
A duri ima sporedba napraveno VRZ osnova na NAsh*tE geni, so drugite Evropski ili antichki narodi, tuka;
Koi se Palestincite
Mene navistina ne mi e jasno kako voopshto nekoj mozhe da zboruva deka e "nauchna institucija" a da zanemaruva OSNOVNI NAUCHNI FAKTI, kako shto e vo sluchajov akademikov Risteski. Toj zatoa od mene NE dobi poddrshka, bez razlika kolku zhalno da izgleda na TV.
Изменето од Анастеа - 10.Октомври.2009 во 23:27 |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kому ли му смета светата македонштина? ....ако се виновни ќе одговараат, а не се...... Изменето од Анастеа - 10.Октомври.2009 во 23:27 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Орлов, повеќе нема да те опоменувам за вакви навредливи коментари!
|
|
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Подршка, да си замине што побрзо...
|
|
Homo homini lupus est...
|
|
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
~,,~so pochit mu doveruvam celosna podzhka na akademikot Blazhe Ristevski~,,~
|
|
http://protravelguide.com/Images/VladTepesDraculaBranCastle.jpg
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |