|
Црна магија |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | ||
mahi
Нов член Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
duhovno izdignatite luge cuvstvuvaat i znaat za bog i za magii,a onie so beden duh ili se samouvereni lazno,ili ne znaat sto sakaat vo zivotot,,,
ali jas vikam na sekogo eden den ke mu se dade moznost duhovno da pocne da se izdiga,e togas ke mozete da gi razberite ovie raboti koi sega se slozeni za vasata psiha |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e mnogu duhovno izdignati lugje sto veruvaat vo sekakvi lagi
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
veruvam
|
||
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како бре може да постојат магии? Ние луѓето ги правиме да постојат. Ќе каже некој дека на овој или на оној му направиле магија и сите веруваат....... ГЛУПОСТИ. Магиите не постојат, туку луѓето потсвесно прават да постојат. Тој што не верува во магии, никогаш нема да верува. А тој што верува, цел живот ќе се плаши од помислата дека му е направена некоја магија и насекаде ќе бара помош...... а недај боже да му тргне животот на лошо, па тој тогаш ќе се самоубие. |
||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Верувам дека има глупаци (многу расипани, зли луѓе) кои "прават" магија. Ама за тоа дека магијата ќе се фати - мало морген. Само си го трошат залудно времето. Сум слушнал и за вуду и за разни чуда - како на пр. некој голман што му направиле магија бегал од топката како од ѓавол пред пун стадион гледачи и директен пренос. Јас дури и лично познавам една стара баба (сега почината) која правеше "магии" и се случуваше пред врата да најдеме капки крв и триста други глупости, демек ни мути нешто. Секогаш сум ја игнорирал. Таа беше ѕвер човек, гледаше со некој зол продорен поглед - демек урочливо... абе глупости. Јас мислам дека некој може "да биде магепсан" само ако самиот тоа го сака - исто како со хипнозата. Немојте да верувате во тие глупости и нема да бидете магепсани. Мозокот е многу моќно орудие, само треба да знаете да го контролирате, да управувате со него. |
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE ODAVAJTE NIKAKVA VAZNOST NA TIE MAGII, IMAJTE DOBRA MISLA I DOBRO SRCE .A KOJ PRAVI ZA SEBE PRAVI ,NEMU MU SE VRAKA.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
Alexsandar83
Нов член Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Isto kako starchild i jas no bez krv se tresev kako nesto da iskaca od mene nekoi 2-3 min se cudea tie sto bea so mene sto mi se desava, nikakva kontrola nemav vrz toa kako da drzev dve zici struja celo telo mi se tresese ,,,!
Doma doajgam pustam struja puka sijalicata u dr soba vleguvam sama puka sijalicata u wc idam struja pustam puka sijalicata,na denot kose vrativ a i predhodno pukaa i ni imaa receno vi pukaat sijalicite cesto doma,muabet praam so drugari od koi nekoi isto bea tamu, i za sijalicate pred i posle i im kazuvam sedime i ni puka u dnevna,vo period od 2-3 god tocno na muabetot za sijalicata-te ni pukase sijalicata u dnevna nekoi 5pati i vise do 7 SLUCAJNO ILI NE toa i nie se prasuvavme Posle toa mi se vrati zivotot da recam ona sjajot u ocite ona ,energijata mi se vrati ednostavno motivacijata za zivot mi se vrati ,,,,,,,,,,,,,,,,,i dr ,,,,, A da rece nekoj ne ne postoi crno ili belo toa e glupost se e mozno rabotata e kolku ti e otvoren umot za bilo sto ,pred 100 god pa i 50 da mu recevte na nekoj ke se setame na mesecina ke ve stavea u ludnica ili poloso besilka ,pa u istorija videte lujge bile ubivani sto vikale zemjata e okrugla ,,,,zamislete za 100 god sto ke bide a za 1000 A kolku da vi zvuci verojato ili neverojatno Belo imam videno so oci ne sam ne so uste eden ili dvajca pa prikaski ke praime 15 do 20 deca bevme pred 10setina god sea sum 24 . a crno imam oseteno OTVORIGO UMOT I SE E MOZNO VERUVAJ Изменето од Alexsandar83 - 31.Јули.2008 во 07:21 |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo zivotot da
|
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne veruvam vo takvi gluposti, magii, ova ona, lugeto od tolku zamaranje so magii zaboravaat da veruvat vo ona sto treba, jas veruvam samo vo Gospod.
|
||
suzica1111
Нов член Регистриран: 30.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Potpolno si vo pravo.Koj ne veruva ne mora. |
||
Sakam da umram mirno vo son kako mojot dedo, a ne kako negovite patnici vreskajki.
|
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
veruvam samo vo Gospod
|
||
раскажувачот
Нов член Регистриран: 02.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И да веруваш и да не веруваш постои.Ја прават луге кој завидуваат на вашата среќа и слога у фамилијата.
|
||
aco_t
Нов член Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AJ TE MOLAM KAZI KAJ SI OTISOL, MESTOTO I COVEKOT. ODNAPRED FALA :d
|
||
aco_t
Нов член Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AJ TE MOLAM KAZI KADE SI BIL, VO KOE MESTO I KAJ KOJ COVEK. ODNAPRE FALA POZDRAV |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |