|
Црн хумор |
Внеси реплика | страница <1 678910 25> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamo mamo sto imam jas kuce li,
ne be sine mace li? ne be sine.. e pa sto imam de rakce be sine rakce... mamo mamo ne mozam vise da se vrtam vo krug kuti sine da ne ti ja zakovam i drugata noga Sto placis be sine... mamo mamo site mi vikaat deka imam golema glava....... ne be sine tresat gluposti,tuku odi aj do prodavnica i kupi 5 kg kompiri.. pa vo sto da gi svavam be mamo? vo kapceto be sine....... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо му се фали на Хасо: - Сношти се шетав по пругата и видов прекрасна девојка заврзана на пругата. Кога ја ослободив, водев љубов со неа... Хасо прашува: -Ти го пушеше ли? -Не, не можев да и ја најдам главата!
|
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што прави маченце на сред улица?
- Си ги собира цревата. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бабата ги гледа мртвите луѓе во весник и го прашува својот внук: - Абе внучко кои се овие? А внукот: - Матуранти бабо, матуранти! На тоа бабата: - Знаеш синко би сакала и јас да те дочекам вака тебе!
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошле двајца студенти од Африка да студираат медицина во Скопје. На бруцошката забава, баткиве си фатиле по една риба и се пикнале во по една грмушка. После некое време. - Абе Таки како иде? - Еве ми останa уште малку околу коските!
|
|
|
|
Lucky lu
Група Регистриран: 27.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STO KE DOBIES AKO STAVIS BEBE VO VRELA VODA...???? CAJ OD MAJCINA DUSICKA..:)))))
|
|
zenite mozat da odglumat orgazam ali mazite mozat da odglumat edna cela vrska..:))))
|
|
Lucky lu
Група Регистриран: 27.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STO E POGADNO OD EDNO BEBE VO EDEN KONTAJNER .....EDNO BEBE VO DVA KONTAJNERA.....
|
|
zenite mozat da odglumat orgazam ali mazite mozat da odglumat edna cela vrska..:))))
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетал некој човек по улица видел пола бебе и му рекол:
- Кај си БЕ?? |
|
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е црн хумор.
Виц на кој се смеат мртви црнци. |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наставничка во Чернобил:
- Кој знае нека дигне лева глава! |
|
|
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил некој тип, и се шетал со некое девојче низ шумата, а таму
језиво, мрачно, магловито, и девојчево го фаќа за рака и му вика:
- Леле чичко ама е страшмо тука! - Што мислиш мене како ми е што треба да се враќам сам! |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наставничка во Чернобил:
- Кој знае нека дигне лева глава! |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат малиот Трпе и Трпе:
- Тато, тато можат ли црните маслинки да одат? - Не сине, не одат. - Епа тато тогаш сум изел бубашваба. |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седи мајка со дете мало во автобус.До нив застанал некој човек.Како што
си се возеле во автобусот,детево му го гризнало прстот од рака на
човекот.Во тој момент мајкава почнала да го мава детето,го треска од
автобусот ко ненормална,и на човбеков незгодно му паднало па и рекол
-Добро госпоѓо,не е страшно,малце само ме гризна,па мало дете е,нема смисла. А мајката,изнервирано: -Аааааааааа,прст ваму,прст таму и после дома ручек не ми јаде!!! |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |