|
Македонска Енциклопедија |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 65> |
Автор | ||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А1, ексклузива... |
||
Homo homini lupus est...
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За офтопик-муабети од типот кој каде служел војска имате слободна тема ...Идивиди Клуб на политички фајтери... посетувајте ја кога ви се прави муабет надвор од темата.
Buggyman морам уште еднаш да те потсетам да престанеш со опоменување на членовите за правилата на форум за се и сешто, има кој да се грижи тоа. Секакви забелешки кои ги имате околу непочитување на правилата ќе ги упатувате на ЛП до некој од модераторите или администраторите. |
||
bird
Нов член Регистриран: 07.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Давајте линк од енциклопедијава, ако ја имало во книжарите за 2 евра сигурно ја има и онлајн некаде...
|
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa rece Blaze deka se prodava za 100 denari- pa tolku i vredi j...i ga
|
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Заборавил да каже дека гратис ја даваат и албанската енциклопедија, изгледа таа воопшто и не вреди. ЈБГ |
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја нема во книжарите за две евра, тоа се пиратски цедиња од електронската верзија, за две евра. Инаку ја има некаде по фотокопирите, слушнав дека е околу 2000 денари ископирана.
А за жал, како и по обичај, последен дознавам, па и сега, па не знам ни од каде цедето да го земам, ниту пак од кој фотокопир самата книга. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Македон, ајде сега да ги ставиш и тука линковите од интервјуто со Блаже Ристовски.
Изменето од Анастеа - 10.Октомври.2009 во 00:23 |
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Блаже става ГОЛЕЕЕМ акцент на словенството... веке го следам 7 дел...
|
||
Homo homini lupus est...
|
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од BACHIOS - 10.Октомври.2009 во 01:34 |
||
|
||
Buggyman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нема шанси, треба ФАКТИ а не 2 часа говорење на празно... |
||
Homo homini lupus est...
|
||
Buggyman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Би сакал да ги видам ЉуБчо и Блаже во заедничка дебата а не “оговарање позади грб“...
Изменето од Buggyman - 10.Октомври.2009 во 01:41 |
||
Homo homini lupus est...
|
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa sto sakas ti-toj e AKADEMIK pazi negovite FAKTI se ,,bozji,, i nepobitni ( kako Newton-ov zakon) a nie imame ,ala kafanski muabeti,, fakti. Pa poradi tie nepobitni ,fakti,, mu otide ,,glavata,, koja i ja nemase mnogu-mnogu , sto da pravis -skleroza
|
||
|
||
Buggyman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во ред, тоа е твое мислење а не мое...
|
||
Homo homini lupus est...
|
||
Внеси реплика | страница <1 4950515253 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |