|
ПОДДРШКА ЗА АКАДЕМИК БЛАЖЕ РИСТОВСКИ |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj e toj????
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
жртвен ВОЛ во политиката на војводата љубчо па сега и на шарло .........
Изменето од МАРШАЛ - 06.Октомври.2009 во 21:49 |
|
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ке дадам свој став и мислење... Блаже Ристовски не заслужува никаква подршка од научен аспект бидејки енциклопедијата имаше политичка конотација. Ако академикот потфрлил за последните 5 години (не е мал период) правејки ја енциклопедијата за на крај да заврши со дебакл, тоа не е никаков научен труд.
НИКАКВА ПОДРШКА, санкции и оставка од МАНУ! П.С. - Многумина енциклопедијата ја гледаат како “света книга“ само поради желбата за верување во еден дел од истата, тоа е историјата на соседите. Да имаше научен факт, немаше ниту една сила да ја промени енциклопедијата како дело..... Ке повторам, НЕКА СЕ ИЗНЕСАТ ФАКТИТЕ ДЕКА СМЕ СЛОВЕНИ И ОСТАНАТИТЕ ФАКТИ ЗА КОЈ БЛАЖЕ ТВРДИ ВО ЕНЦИКЛОПЕДИЈАТА. |
|
Homo homini lupus est...
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех сега , па се знае дека сме словени и дека и ова ќе дојде под лупата на критичарите ...........
|
|
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Твое МИСЛЕЊЕ, а со што ке го потврдиш тоа? |
|
Homo homini lupus est...
|
|
Buggyman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Платеник кој за 9000 евра ке напише дека Бајазит 1 бил Македонец а крал Твртко бил егеец... |
|
Homo homini lupus est...
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И конечно - разрешен Блаже Ристески
|
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ристески или Ристовски или Ристоски или Ристевски
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema ushte oficijalno obavestuvanje (ili jas go nemam videno) , megutoa ako navistina e razreshen, togash eve i od mene edna poddrshka za odlukata.
|
|
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka e RISTESKI.
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cekaj malku, ovde se dava poddrska za razresuvanje na Blaze Risteski
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прочитај (си) го НАСЛОВОТ на темава..па чинам.... веднаш и се ќе ти биде (искрено се надевам) повеќе од јасно!!??.
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
блаже рече : “праев историја за мојот народ , не се извинувам на никого “ чоеко барем остана свој на своето . кутриот тој . Ми падна жал синоќа кога го гледав на вестите .
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I mene mi padna zhal koga go vidov ovde na slikava;
Megutoa sepak se prashuvam "za koj svoj narod pishuval" koga narodot ete NE e zadovolen? (zboruvam za Makedoncite)
Sega ili nie ne sme ist narod so Risteski ILI Risteski saka da se izvadi na sentimentalnosti.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |