|
КАДЕ СТЕ? |
Внеси реплика | страница <1 23456 20> |
Автор | ||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во Италија ама уште некој ден, е после малку МК, па повторно овде:)Како и да е ми недостасува мојот дом и мојата фамилија :(
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
momentalno vo sidnej,a letoska vo mkd
|
||
dudenz
|
||
jorgo_g
Нов член Регистриран: 30.Март.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ciao Natalija jas u slovenija,a ti?
|
||
preselnica
Нов член Регистриран: 03.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo, jas sum Makedonka vo Spanija, na jugot, dali ima nekoj drug makedonec vo blizina zaradi kontaktiranje.Ima bugari ovde, no ne sum sretnala makedonci, a bi sakala da sretnam.Pozdrav
|
||
preselnica
|
||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
preselnica
Нов член Регистриран: 03.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ziveam tuka i rabotam, da..... sakam da zapoznaam makedonci, prilicno gi nema tuka, site se vo amerka, germanija, anglija...tuka vo spanija gi nema...aj se andevam deka ke sretnam nekoj
|
||
preselnica
|
||
Sister
Сениор Регистриран: 03.Декември.2005 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so ke ti se begaj podaleku od niv!
|
||
Wish your girlfriend was hot like meee!!! |
||
preselnica_mk
Сениор Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo na site!! Jas sum od Kavadarci, no ziveam i rabotam vo Spanija - dole jugot, Malaga.....Dali ima nekoj Makedonec vo blizina???
|
||
preselnica_mk
Сениор Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne si vo pravo decko, za MKD ne se vodat nikakvi vojni, MKD ne a znaat kade e na mapata,Viktorija ima pravo....A za toa rekla-kazala, toa e taka u Makedonija, izvini, ama Viktorija ima pravo!!! |
||
Razmisluvaj pozitivno!!
|
||
teona
Нов член Регистриран: 28.Април.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zdarvo i od mene |
||
kako da sonuvam za idninata,koga site okolu mene hrcat...
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja dann mal gruesse nach hagen......
|
||
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Servus! |
||
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja sum u burundi i ne mi e lesno,ama koga cetam kako e, u makedonija mi olesnuva pomalko
Изменето од that's me |
||
Gorgice
Нов член Регистриран: 25.Април.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KOLKAV E BROJOT NA ISELENITE MAKEDONCI VO KANADA,I DALI PRAVATA NA MAKEDONCITE SE ISPOLNETI? |
||
goko
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |