|
ЛП намери |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
ace_boy
Сениор BADBOY Регистриран: 04.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 158 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haha lele ВАЖНА...btw ja do sea imam 2-3 poraki po lp pisano pa...so znam za se i sesto pisam lp Изменето од ace_boy - 05.Октомври.2009 во 14:28 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се замолува ВАЖНА да престане да муабети сама со себе преку два никови...мислам,Стварно ма ВАЖНА...мислиш ли дека сите се луди освен тебе
ова се однесува на ВАЖНА и Аце-бој “братучедот“ на ВАЖНА Изменето од Andjelina - 04.Октомври.2009 во 17:45 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
ace_boy
Сениор BADBOY Регистриран: 04.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 158 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ako...krij gi postovite...
nemas nikakvo obrazlozenie zasto ako jas sum oftopik i ti si oftopik! So toa sto go pisa! I uste ednas ke kazam Jas sum brat na vazna a ne mesate zatoa sto pisuvame od ist kompjuter! Изменето од ace_boy - 15.Октомври.2009 во 13:31 |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |