![]() |
|
Каква кола сакате??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 33> |
Автор | |
schumi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Plymouth Hemi Cuda 1971 Скромно ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Тема: Каква кола сакате???
Kakva kola... JAHTA SAKAM!!! |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
таа што jа имам и возам....
неjа си сакам и ништо друго. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
![]() ![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
имаш море за jахта?? или..шо викаш- jас jахта да имам, па море ке се наjде... а? ![]() |
|
![]() |
|
Prashanjevo e:
Imas pat za da vozis kola? ![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Sakam Skoda Octavia 4x4 AMA NEMAM |
|
![]() |
|
scorpius ![]() Група ![]() Регистриран: 24.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
ич да не ти е гаjле, и jас немам
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() |
|
![]() |
|
scorpius ![]() Група ![]() Регистриран: 24.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
jас сакам Ауди Куатро, ама бидеjки немам, ке си го возам моето Ауди со преден погон
![]() |
|
![]() |
|
A moeto audi od super 95 mi gi masti svejkicite Изменето од volkswagen - 21.Октомври.2009 во 21:31 |
|
![]() |
|
на капачката од резервоарот има натпис "98"
за посигурно користам Кинитрон 100 ама само кога е ладно инаку возам на плин |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |