|
Што би им кажале на професорите ?? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 32> |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и да се бањаат секој ден
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
арно се сети дека треба оценки да ставиш...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
Изменето од ВАЖНА - 25.Јануари.2010 во 14:18 |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не ги користат учениците за свое празнење било поради домашна ситуација, здравје и слично. Просто-да се приберат и да бидат достоинствени. Не може дете еден ден да каже “Денес математика беше лута па не казни“, другпат “Беше расположена па се смееше“...
Човек треба да се контролира, да биде професионалец, што и да е-каде и да работи. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
извинете оти не ви го посетувам приватниот час, па не можете да ме прашате на часот !!!
|
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако го знаете тоа што го учиме ја си ја сечам главата
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професоре не ме замарај ќе маанам со столо.
|
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама баш ИЧ не ме интересираат болшевиците
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lesna vi ....zemja!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Предлагам:
1. Во секое училиште да има избори на кои учениците по своја слободна волја и убедување ќе гласаат за тоа кој професор да им предава. 2. Оние професори кои: - не се измиени - не се исчешлани - им мириса здивот - се испотени - носат старомодни чевли - носат старомодна облека според критериумите на еден 15- годишен ученик - носат наочари - носат леќи и слично воопшто да не се земаат во предвид при гласањето. 3. Они професори кои: - немаат поим од предметот што го предаваат според критериумите на еден 15- годишен ученик - не знаат да предаваат според критериумите на еден 15- годишен ученик - не излегуваат со своите ученици на кафе - пишуваат неоправдани изостаноци само заради тоа што учениците, ете така, па не биле понекогаш на час т.е. не се ама ич толерантни - пишуваат единици само заради тоа што, ете така, па учениците не знаат ништо тогаш кога ќе бидат испрашувани по материјалот - не ги пуштаат учениците дома, или каде и да е, секогаш кога нив ќе ги заболе глава, грло или се недоспани, уморни или пак, ете така, мамурни од вечерната пијанка и слично да не им се дозволи ввопшто да бидат професори. 4. Ако професорот: - не им угодува на оние ученици кои другите нагалено ги нарекуваат "мамини и татини синови" и кои во училиште доаѓаат во коли не поефтини од 50 000 еура - не им угодува на ученички кои користат парфеми не поефтини од 300 еура - не им угодува на ученици кои по default треба да имаат привилегии и врски и слично таквиот професор да се избрка од работа. 5. И на крај, додуша овој предлог е до директорите на училиштата, но повторно се однесува на професорите: - секое утро да се прави смотра на сите професори по војнички терк т.е. професорите ќе застанат пред влезот на училиштето а секој ученик, кој како ќе доаѓа, ќе ги гледа, разгледува, анализира и по потреба ќе ги враќа дома - се' со цел за поквалитетна услуга на учениците, кои веднаш да потенцирам, во училиште доаѓаат само и само за да научат повеќе и повеќе. и 6. Ова додуша се однесува на учениците на кои сите погоре наведени забелешки им се блиски и по нивните мерила и искуствени сфаќања за животот, праведноста, честа и моралните и етичките норми во едно цивилизирано и демократско општество како што е нашето, па затоа, нели така, една мала сугестија: во нашата држава има државни и приватни учиулишта... што би рекле... сладолед, нели така, си купуваат онаму од каде што им се допаѓа... некои тоа го прават и со бурекот... за жал. некои тоа не го прават и кога избираат училиште за своите деца... па така тие деца се принудени да си ги бараат своите права, кои по правилата на домашното воспитување ним и само ним им припаѓаат... Изменето од којсумјас - 30.Септември.2009 во 06:59 |
|
aceviz
Нов член Регистриран: 29.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malce skrsnuvam od temata ali mislam deka treba i profesorite da napraat nekoj test na svoeto znaenje zasto ima mn profesori sto predavaat a pred toa ja citaa lekcijata sramota e toa ako zavrsil kako profesor mora da znae sve a ne da vika na sred cas aj potsetete me kako bese toa i toa...
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професорее тешко ти се пише ко ќе завршам...
|
|
G1RL
Сениор Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
profesore pa vie nemate poima od ocenuvanje na toa koj kolku znae i koj kolku moze... POIMA STE... KE VI DOKAZAM DEKA E TAKA...
|
|
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
професоре, избањајте се ве молам
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |