![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 152153154155156 295> |
Автор | |||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
___tanas_ ![]() Сениор ![]() ![]() ШЕФ НАДЕНИЧАР Регистриран: 26.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 156 |
||
Е па малце тел и сезал и пуцаj на волjа
![]() |
|||
![]() |
|||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
||
на калпава ракета космосот и пречи не си ли гледал сарваjвар или аjран мен - коj си може си може бе Изменето од да бе - 30.Септември.2009 во 16:04 |
|||
![]() |
|||
___tanas_ ![]() Сениор ![]() ![]() ШЕФ НАДЕНИЧАР Регистриран: 26.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 156 |
||
Рамбо само са два ножа утепа сумати руснаци !
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
...bas taka!nie zrnata gi demontiravme i gi frlame racno..pa koj pogodi pogodi...ili ...komu ide..a tie..."шоте" igraat...
![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
||
Утепа оти режисер му е Тед Кочеф - македонче - http://en.wikipedia.org/wiki/Ted_Kotcheff ![]() Изменето од да бе - 30.Септември.2009 во 16:17 |
|||
![]() |
|||
||
дали пишува за Рамбо во енциклопедиата
|
|||
![]() |
|||
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
||
Што, до Рамбо ли дојдовме?
![]() И? Кој прв ќе пројави интерес за него ако не е вметнат во енциклопедијата? ![]() ![]() ![]() |
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
јас ќе ги повикам чарлиевите анѓели
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Германски музеј го „погрчи“ Александар Македонски„Александар всушност бил Грк и во никој случај не може да биде предок на денешните Славо Македонци“, изјави директорот на Музејот Алфред Вицзорек. уште еден коj пада од небето ![]() |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Се пишува сФаќам, и кога би посветил повеќе внимание на училишните обврски отколку на бистрење политика по форуми сигурно ќе знаеше. ![]() Изменето од Анастеа - 05.Октомври.2009 во 14:24 |
|||
![]() |
|||
ace_boy ![]() Сениор ![]() ![]() BADBOY Регистриран: 04.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 158 |
||
e dobro de inaku ne bistram politika ja toa sestra mi ja onaka samo...sestra mi samo mi dosaga da sum pisal vo nekoi temi vo politika i eve...inaku kaj doma me teraat da ucam sea uste i ti?
![]() Изменето од ace_boy - 05.Октомври.2009 во 14:22 |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Јас да те терам да учиш???
![]() Како што кажа, си имаш родители - тие нека си водат сметка за тебе, јас само ти укажав на грешка и како можеш да ја исправиш. ![]() |
|||
![]() |
|||
ace_boy ![]() Сениор ![]() ![]() BADBOY Регистриран: 04.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 158 |
||
dobro dobro
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 152153154155156 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |