IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 152153154155156 295>
Автор
Порака
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 15:07
изненадување...a delovite bre?remonti pravevme "na sred borba"...i poskapi od tenkovite ni ispadnaa!za malku i Bucko nas ke lezese zandana za tie delovi....ма%20ајде
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
___tanas_ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ШЕФ НАДЕНИЧАР

Регистриран: 26.Август.2009
Поени: 156
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ___tanas_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 15:19
Е па малце тел и сезал и пуцаj на волjа
Кон врв
да бе Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Регистриран: 10.Април.2009
Поени: 5367
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 16:04
Originally posted by zagor zagor напиша:

изненадување...a delovite bre?remonti pravevme "na sred borba"...i poskapi od tenkovite ni ispadnaa!za malku i Bucko nas ke lezese zandana za tie delovi....ма%20ајде

на калпава ракета космосот и пречи

не си ли гледал сарваjвар или аjран мен - коj си може си може бе

Изменето од да бе - 30.Септември.2009 во 16:04
Кон врв
___tanas_ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ШЕФ НАДЕНИЧАР

Регистриран: 26.Август.2009
Поени: 156
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ___tanas_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 16:05
Рамбо само са два ножа утепа сумати руснаци !
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 16:14
...bas taka!nie  zrnata  gi demontiravme i  gi frlame racno..pa koj pogodi pogodi...ili ...komu ide..a tie..."шоте" igraat...лутина
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 16:16
Originally posted by ___tanas_ ___tanas_ напиша:

Рамбо само са два ножа утепа сумати руснаци !

Утепа оти режисер му е Тед Кочеф - македонче -
http://en.wikipedia.org/wiki/Ted_Kotcheff

задоволство

Изменето од да бе - 30.Септември.2009 во 16:17
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 16:18
дали пишува за Рамбо во енциклопедиата
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Локација: Macedonia
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 21:44
Што, до Рамбо ли дојдовме?голема%20насмевка
И? Кој прв ќе пројави интерес за него ако не е вметнат во енциклопедијата?збунетост Чиј е Рамбо, на бугарите или на албанците? Или можеби ќе реагира САД?!плазењесвиркање
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 22:06
јас ќе ги повикам чарлиевите анѓели задоволство ....... и бетмен ..... и валтер го брани сараево голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2009 во 11:41

Германски музеј го „погрчи“ Александар Македонски

„Александар всушност бил Грк и во никој случај не може да биде предок на денешните Славо Македонци“, изјави директорот на Музејот Алфред Вицзорек.

уште еден коj пада од небетоизненадување
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2009 во 14:16
Originally posted by ace_boy ace_boy напиша:

Originally posted by orlov orlov напиша:

Originally posted by ace_boy ace_boy напиша:

dobro mozda sum pomal ama ja svakam do nekade politikata vo Makedonija
Kako mozje da ja sakash politikata vo Makedonija, koga voopshto ja nema.............Vistinata  e taa koja ti ja kazja striko.задоволство

Abe ne kazav deka ja sakam politikata tuku deka ja svakjam...ne sum ja mnogu po politikata sestra mi e poise...ama i jas sum vmrovec toa normalno

Се пишува сФаќам, и кога би посветил повеќе внимание на училишните обврски отколку на бистрење политика по форуми сигурно ќе знаеше.намигнување

Изменето од Анастеа - 05.Октомври.2009 во 14:24
Кон врв
ace_boy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BADBOY

Регистриран: 04.Октомври.2009
Поени: 158
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ace_boy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2009 во 14:18
e dobro de inaku ne bistram politika ja toa sestra mi ja onaka samo...sestra mi samo mi dosaga da sum pisal vo nekoi temi vo politika i eve...inaku kaj doma me teraat da ucam sea uste i ti?

Изменето од ace_boy - 05.Октомври.2009 во 14:22
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2009 во 14:27
Јас да те терам да учиш???смеење
Како што кажа, си имаш родители - тие нека си водат сметка за тебе, јас само ти укажав на грешка и како можеш да ја исправиш.намигнување
Кон врв
ace_boy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BADBOY

Регистриран: 04.Октомври.2009
Поени: 158
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ace_boy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2009 во 14:30
dobro dobro
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 152153154155156 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.