|
Што (и кому) можете да простите, а што не |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemozam da prostam lagi ,lazni vetuvanja.....niski udari....dvolicnost ili cuvaj boze trolicnost
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Простувам во рамките на моето достоинство. На одредени луѓе спремна сум да им дадам доволно шанси да ја докажат својата добра намера, но спремна сум и засекогаш да го отсечам од својот живот доколку некој гази преку мене, ме понижува и обезвреднува без причина.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sve shto e chovechki pogresheno....
chovechki i se oprostuva..... ama samo ednash i nikako poveke pati.... povtoruvanjeto na ista greshka , ne e veke greshka.... tuku namerna postapka koja mora da se kazni.... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prostuvanje e emocionalna rabota
a so emociite nikogas ne se znae nema pravila pa nema nitu strikten odgovor koga prasanjeto e hipoteticko |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas ne znaes koj kje bide povekje kaznet |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прашањето е хипотетичко ама личните искуства се фактички.
Према тоа не мора да се работи за стриктен одговор туку за СТАВ.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е тука си глешка Глен
искуство имаш за одредена персона или персони исти аршин не важи за секого, непостојат исти чувства за различни персони, не ќе да е до актот кој не би се или би се опростил главен фактор е персона... и пак останува хипотетичко |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бив и простил на МаJa да ме игнорира....
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdobro prostuvanje e da se napravi delete na licnosta sto ti zgresila
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Proskata ne znaci za da mu olesnis na drugiot/drugata... tuku na sebesi. So tolkava lutina covek da go pomine denot e strashno. Ova od iskustvo. Vaka racionalno znam da si diskutiram fino, ama jas si znam so lutinava kako si go bojam denot... krvavo e so tolku lutina
|
|
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |